Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider MVB/EVB en dagbesteding - Kloosterstraat

Werkgever:Koraal
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor een van de buitenwoningen van Op de Bies in Simpelveld zoeken we een enthousiaste en zelfstandige Begeleider met passie voor de zorg. Je werkt met cliënten met een matige tot ernstig verstandelijke beperking.

Wat maakt deze baan zo leuk? De afwisseling tussen dagbesteding en wonen. Samen met de bewoners klusjes doen, knutselen en zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer. Kom jij bouwen aan ons nieuw te vormen team?

Het betreft een functie voor 24 uur per week. Meer of minder uren in overleg.

Over de functie

Binnen de Kloosterstraat in Simpelveld wonen 6 cliënten met een verschillende zorgvraag. Dit varieert van cliënten die volledige verzorging vragen tot cliënten die vooral sturing nodig hebben in hun (dag)structuur. De leeftijd ligt tussen de 20 en 55 jaar. Kortom, een gevarieerde doelgroep.

Als begeleider binnen de Kloosterstraat heb je een zeer afwisselende en zelfstandige functie. Je hebt een belangrijke rol in het neerzetten van een warm woonklimaat. Ook huishoudelijke taken op de groep behoren tot je verantwoordelijkheden. Je bent persoonlijk begeleider van enkele bewoners en zorgt voor de administratie.

In de ochtend gaan alle bewoners naar de dagbesteding D'r Eck in Kerkrade. Als begeleider ga je mee naar de dagbesteding om deze neer te zetten. Om circa 16.00 is de dagbesteding klaar en gaat de bewoners terug naar de groep. Dan eindigt je dienst en wordt je vervangen door een collega. Je draait je diensten alleen. We zoeken dan ook iemand die zelfstandig kan werken.

Je kunt ingezet worden van maandag tot en met zondag tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Er wordt gewerkt volgens een basisrooster.

Wat bieden wij?

Een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.

In deze brochure kun je de verhalen van enkele medewerkers lezen over hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen Koraal.

  • Salaris : inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40 (min €2.236 en max €3.154 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • Goede arbeidsvoorwaarden : ORT, reiskostenvergoeding (€0,13/km), vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract : voldoe je aan de criteria, dan start je in principe met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Contracturen : het betreft een functie voor 24 uur. Meer of minder uren zijn in overleg mogelijk.
  • Koraal Vitaal : op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, gedreven en zelfstandige collega. Je komt in een nieuw team. Door jouw positieve instelling motiveer en inspireer je anderen en bouw je samen aan een fijn team met collega's. Je staat stevig in je schoenen en reageert adequaat in geval van complexe en/of crisis situaties.

Feedback? Graag! Je bent bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback en beschikt over zelfreflectie.

Daarnaast ben je in het bezit van een afgeronde, relevante MBO 4 opleiding, bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkunde, en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Colette Duchateau (teamleider) via +31 6 57628991 of Anouk de Vijlder (senior begeleider) via +31 6 23982502

Wil je eerst een keer komen kijken en kennismaken? Je bent van harte welkom!

Reageren 

Wil je deel uitmaken van ons team? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 3 april 2023 via het sollicitatieformulier.