Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider Kinderbehandelgroep - Op de Bies

Werkgever:Koraal
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Op de Bies in Landgraaf zoekt een Begeleider voor de kinderbehandelgroep. Hier werk je met de doelgroep kinderen & jongeren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Wij zoeken een enthousiaste, vrolijke en betrokken collega, iemand die nét het verschil kan maken voor onze kinderen!

Voor deze functie zijn je uren in overleg te bepalen.

Over de functie

Op de behandelgroep van Hereweg 153 a en b bieden we kinderen en jongeren een fijne, zinvolle en volwaardige woonomgeving. Zij hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Het accent in de begeleiding ligt op emotioneel ontwikkelingsniveau aangezien vandaaruit ook de gedragsproblemen ontstaan.

Op dit moment zijn we op zoek naar collega’s die het als een uitdaging zien om samen met het aanwezige team, een nieuw sterk team te vormen. Samen gaan we aan de slag om voor de groep stabiliteit te creëren zodat de kinderen / jongeren weer de kans krijgen zich te gaan ontwikkelen.

In deze functie ontwikkel, stimuleer en ondersteun je bij de invulling van een zinvolle en volwaardige woonomgeving, waarbij het bieden van structuur een belangrijke pijler is.

Wat bieden wij?

Een hele leuke en afwisselende functie met een bijzondere doelgroep! Je komt terecht in een fijn team met betrokken collega’s waar je op kunt vertrouwen.

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Er zijn diverse cursussen en trainingen die je kunt volgen (Wet Zorg en Dwang, Weerbaarheid en Agressie, BHV, medicatiescholing, etc.) Daarnaast word je vanaf de start begeleid door een buddy die je wegwijs maakt en waar je altijd met vragen terecht kunt.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

  • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45: min €2.766 en max €3.861 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract: voldoe je aan de criteria, dan krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Contracturen: uren in overleg. Een combinatie in uren met andere werkplekken is ook in overleg mogelijk.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Digicoach : om je wegwijs te maken in alle systemen, is ondersteuning van een digicoach mogelijk.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, vrolijke en betrokken collega die kan inspelen op het niveau van de kinderen / jongeren. Je staat sterk in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. Agressie komt op de groep voor. Het is belangrijk dat je dit gedrag kunt ombuigen. Bij voorkeur werken we de-escalerend.

Jij weet precies op welk moment je de ruimte kunt bieden, maar ook wanneer het lijntje kort gehouden moet worden en wanneer je als begeleider de regie moet overnemen.

Jij bent creatief en beschikt over een gezonde dosis humor. Met humor kunnen vaak negatieve gedragingen weer omgedraaid worden naar het positieve.

Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en vindt het een uitdaging om deze toe te passen. Daarbij weet je ook je collega's te enthousiasmeren. Je toont makkelijk initiatief. Zowel zelfstandig als in teamverband kom jij goed tot je recht. Daarbij durf je feedback te geven en ben je kritisch naar jezelf en naar anderen.

En verder...

  • Ben je in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op minimaal niveau 4.
  • Ben je flexibel inzetbaar en beschikbaar om slaapdiensten te werken.
  • Kun je een zorgplan opstellen en aanbevolen ondersteuning bieden bij het persoonlijk begeleiderschap.
  • Kennis en ervaring met autisme is een pré.
Meer informatie

Nieuwsgierig naar deze functie? Er is altijd een mogelijkheid kennis te komen maken met onze doelgroep en werkwijze. Je bent welkom voor een rondleiding of een dagje meedraaien. Zo kun je een goed beeld krijgen van je eventuele toekomstige werkplek.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Simone Rutjens (teamleider) via 06-51037158.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

Reageren

Heb jij interesse in deze leuke en boeiende baan? En wil je deel uitmaken van ons gezellige en enthousiaste team? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 2 april 2024 via het sollicitatieformulier.