Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider EVB Behandelgroep - Op de Bies

Werkgever:Koraal
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Op de Bies in Landgraaf zoekt een Begeleider voor de behandelgroepen Hereweg 153 D. Hier wonen cliënten met een ZZP 7 indicatie. Naast ernstig verstandelijke beperkingen komen er gedragsproblemen voor.

Draai jij je hand niet om voor complexe situaties? Ligt jouw uitdaging in het “lezen” van onbegrepen gedrag en vervolgens een glimlach op het gezicht van de cliënt te laten verschijnen, dan is dit jouw doelgroep!

Over de functie

De woongroepen Hereweg 153D behoren tot de Zorgmodule Behandelen die uit verschillende woongroepen en dagbestedingslocaties bestaat. Het merendeel van de cliënten beschikt over een ZZP 7 indicatie, sommigen aangevuld met tijdelijk meerzorg. Naast ernstig verstandelijke beperkingen is er sprake van gedragsproblematieken.

Uitgangspunt in de begeleiding van deze cliënten zijn de individuele behoeften en behandelplannen. De begeleidingsvorm wordt in een multifunctioneel team vastgesteld, gemonitord en waar nodig bijgesteld. Er is sprake van een intensieve samenwerking met directe collega's, arts, gedragswetenschapper en teamleider.

De woongroepen zijn gekoppeld aan een dagbestedingsruimte. Je biedt dus ook dagbesteding aan cliënten.

Wat bieden wij?

Een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.

In deze brochure kun je de verhalen van enkele medewerkers lezen over hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen Koraal.

  • Salaris : inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40: min €2.381 en max €3.452 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • Goede arbeidsvoorwaarden : ORT, reiskostenvergoeding (€0,13/km), vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract : voldoe je aan de criteria, dan start je in principe met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Contracturen : uren in overleg
  • Koraal Vitaal : op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en gedreven begeleider die stevig in de schoenen staat.

  • Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde, relevante MBO 4 opleiding.
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek.
En verder...
  • Weet je om te gaan met verschillende vormen van (fysieke) agressie en hier ook naar te handelen. Je reageert adequaat bij crisissituaties, stelt grenzen bij grensoverschrijdend gedrag, bent sterk in bejegening en communicatie, waardoor je indien nodig situaties kunt de-escaleren.
  • Weet je signalering- en/of behandelplannen te interpreteren en toe te passen met de bestaande behandelvisie.
  • Kun je zelfstandig maar ook in teamverband goed functioneren, ben je in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen en participeer in het sociale netwerk rondom de cliënt.
  • Heb je ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van zowel individuele alsook groepsgerichte activiteiten en vrijetijdsbestedingen conform het individuele behandel- ondersteunings- en/of activiteitenplan.
Meer informatie

Wil je eerst meer informatie of de mogelijkheid bespreken voor een meeloop moment? Neem dan contact op met Ellen Enkelmans (teamleider) via +31 6 29062142

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren

Spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan vóór 13 april a.s. door je CV en motivatie te uploaden via het sollicitatieformulier.