Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Begeleider EMB - Op de Bies

Werkgever:Koraal
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor Op de Bies in Landgraaf zijn we op zoek naar een enthousiaste Begeleider voor de doelgroep EMB.

Als begeleider herken jij de hulpvraag bij cliënten, ook al kunnen ze deze niet in woorden uitdrukken. Jij zorgt voor een warme en veilige omgeving. Je kunt je goed verplaatsen in de belevingswereld van de cliënt, bent opmerkzaam én zorgzaam. Spreek dit jou aan, dan is dit voor jou de ideale baan!

Je werkt gemiddeld 28 uur per week vast volgens een basisrooster.

Wil je meer uren werken? Dat kan in combinatie met onze flexpool! Wil je liever volledig vanuit de flexpool ingezet worden? Ook daar hebben we mogelijkheden voor.

Over de functie

Binnen de zorgmodule EMB wonen cliënten met een ernstig tot diep verstandelijk gehandicapt niveau en vaak ernstige motorische beperkingen. De bewoners zijn ambulant, semi-ambulant en niet ambulant. Ze kunnen vaak niet praten en begrijpen veel woorden niet. Ze communiceren via geluiden, houding, spierspanning en mimiek. Moeilijk verstaanbaar gedrag komt in beperkte mate voor.

Op Hereweg 149B wonen 9 cliënten met een ernstig tot diep verstandelijk gehandicapt niveau. De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen, variërend in leeftijd van dertigers tot zestigers. In de groep wonen ambulante, semi-ambulante en niet-ambulante mensen.

De sfeer binnen de woongroep kenmerkt zich duidelijk door een gezellige sfeer en structuur. Op deze woongroep is het werken vanuit een relatie met de cliënt heel belangrijk. Vanuit deze relatie krijgen cliënten de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op hun omgeving.

Wat bieden wij?

Een team met leuke en betrokken collega’s en een prettige werksfeer! Je komt in een fijne omgeving waar je jezelf mag zijn.Je gaat werken met een bijzondere doelgroep die een complexe vraag in hun zorgbehoefte heeft. Dit vraagt van jou als begeleider “het klein kijken” en letten op kleine signalen wat voor deze bewoners zo belangrijk is. Dat is hun manier van zichzelf uiten en het geeft zo veel voldoening als je deze signalen kunt ondervangen en interpreteren.

Dat maakt het werken met deze doelgroep zo ongelofelijk mooi!

We bieden een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie;

En verder…

  • Salaris: inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40: min €2.617 en max €3.535 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • Goede arbeidsvoorwaarden: ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. We bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Contract: voldoe je aan de criteria, dan start je direct met een contract voor onbepaalde tijd.
  • Contracturen: 28 uur, meer of minder in overleg.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Kennis: doelgroepgerichte scholing, deskundigheidsbevordering en een breed cursusaanbod.

Wie zoeken wij?

Enthousiaste en betrokken collega’s die samen met het team zorgen voor een warme en veilige omgeving, maar ook samen sparren over ‘welke signalen zie ik?’. Je bent bereid om veel uit jezelf te halen door rustig te observeren; je bent geduldig en optimistisch.

Je vindt het leuk om je passie te delen met anderen. Dit heeft een positief effect op de sfeer binnen het woonklimaat. Je bent een professional die open staat voor vernieuwingen binnen de zorg. Daarbij denk je graag mee, toon je initiatief en ben je vooral ook creatief. Je staat stevig in je schoenen, kunt prima zelfstandig werken, maar je werkt ook graag in teamverband.

Je hebt ervaring in de zorg en een relevante opleiding op MBO niveau 3 of 4, of studeert dit jaar af. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking. Ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten is een pré.

Je bent inzetbaar van maandag tot en met zondag tussen 07.00 uur en 22.00 uur. Er wordt gewerkt volgens een basisrooster.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Roos Kosterman (teammanager) via +31 6 22910332

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief zo snel mogelijk, doch uiterlijk 4 december naar ons toe, via het sollicitatieformulier.