Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ambulant Begeleider Street-wise - Gastenhof

Werkgever:Koraal
Plaats:Simpelveld

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Het ambulante ondersteuningsprogramma Street-wise van Koraal begeleidt tienerouders en kwetsbare gezinnen. Gastenhof zoekt voor Street-wise enthousiaste en gedreven collega's voor de functie van (ambulant) begeleider. Je gaat werken met kwetsbare gezinnen en tienerouders.

Ben jij degene die out of the box denkt, enthousiast meewerkt aan innovatie en zich ergens in kan vastbijten, dan zoeken wij jou!

Voor deze functie zijn meerdere deeltijdpercentages mogelijk (20-32 uur).

Over de functie

Binnen Street-wise werken we met veel enthousiasme en passie met 2 doelgroepen: kwetsbare gezinnen en tienerouders, vaak met een licht verstandelijke beperking in combinatie met een persoonlijkheidsproblematiek.

De basis bestaat uit een multidisciplinair team. Je werkzaamheden voer je veelal individueel uit waarbij je een korte lijn onderhoudt met de regiebehandelaar en collega’s.

Wil je meer informatie over de functie, kijk dan eens hier https://www.facebook.com/streetwisekoraalgroep/videos/street-wise-tienermoeders/933694560105080/

JENS

Het is ook mogelijk om vanuit Koraal Street-wise ingezet te worden binnen JENS. JENS is een coöperatie die wordt gevormd door Alcander, Koraal, Mondriaan, Kracht in Zorg, Radar en XONAR. JENS biedt vanaf 1 januari 2019 preventieve en ambulante jeugdhulp in de gemeenten Heerlen, Landgraaf en Voerendaal. De werkzaamheden worden verricht vanuit een van de werkgebieden van JENS (Heerlen, Landgraaf of Voerendaal).

Voor meer informatie over JENS kun je terecht op de website www.jenshelpt.nl en https://www.youtube.com/watch?v=mpIjVEV6VjE

Vanuit Koraal Street-wise werken medewerkers voor JENS. Je kunt zo mede vorm geven aan de jeugdzorg volgens de missie van JENS: Samen jong en sterk opgroeien! Gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen om onze jongeren veilig en gezond te laten opgroeien, zodat zij hun talenten kunnen ontwikkelen voor een fijne, stabiele toekomst.

Aangezien JENS de ambitie heeft om in de basisjeugdzorg volgens het programma “Samen Anders” te werken, kan het zijn dat de inhoud van de functie en de omgeving waarin deze wordt uitgevoerd op termijn gaat wijzigen.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende functie waarin je wordt uitgedaagd op kennis en ervaring en je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je krijgt vrijheid om jouw eigen rooster te bepalen. Afhankelijk van de hulpvraag van de gezinnen dient er tevens in het weekend gewerkt te worden. Opleidingen vinden we belangrijk, er zijn dan ook diverse ontwikkelingsmogelijkheden, o.m. ten behoeve van de SKJ registratie.

Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.

  • Contract : mogelijkheid voor een dienstverband voor onbepaalde tijd . Dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding/ervaring.
  • Salaris : inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45: min €2.381 en max €3.452 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • Goede arbeidsvoorwaarden : tijdelijk verhoogde reiskostenvergoeding van €0,45/km, ORT, vakantiegeld, eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om deel te nemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Koraal Vitaal : op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, actieve en betrokken begeleider die stevig in de schoenen staat. Je kunt de zorgvraag van de gezinnen vertalen in een zorgplan en weet deze vorm te geven in de behandeling. Je hebt een groot doorzettingsvermogen, houdt ervan om te improviseren en bent flexibel en stressbestendig. Zowel in een team als zelfstandig kom jij goed tot je recht.

Daarnaast is een afgeronde relevante HBO opleiding (Social Work of Pedagogiek) en een SKJ-registratie een vereiste.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Inge Jeha (teamleider) via +31 6 34962639.

Reageren

Voel jij je betrokken bij deze doelgroep en wil je iets betekenen voor hen? We ontvangen graag je CV en motivatie vóór 5 april 2023 via het sollicitatieformulier!