Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Coördinator Inkoop & Supply Chain bij ADJ Group

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Op zoek naar een inspirerende carrière in een opwindende industrie? ADJ Group werkt achter de schermen om enkele van ’s werelds grootste artiesten en evenementen te ondersteunen. ADJ is een van de snelst groeiende, meest dynamische bedrijven in de entertainmentverlichtingsindustrie!

Koenen en Co Executive Search is namens ADJ Group op zoek naar een Coördinator Inkoop en Supply Chain m/v.

Over de organisatie

ADJ is een wereldwijde fabrikant van apparatuur voor entertainmentverlichting, LED-video en sfeereffecten met een uitgebreide productportfolio en meer dan 35 jaar ervaring in de industrie. Het bedrijf, opgericht in 1985, heeft zijn hoofdkantoor in Los Angeles, Californië. Het Europese hoofdkantoor met 80+ werknemers is gevestigd in Kerkrade.

Met de merken ADJ Lighting, Elation Lighting en Dura Truss, is ADJ Group een van de snelst groeiende, meest dynamische bedrijven in de entertainmentverlichtingsindustrie. Als toonaangevende producent van professionele verlichting en verlichtingsoplossingen werkt ADJ achter de schermen om enkele van ’s werelds grootste artiesten en evenementen te ondersteunen.

Wat ga je doen

ADJ is momenteel op zoek naar een Coördinator Inkoop en Supply Chain om het team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de voorraadniveaus, het voorbereiden en plaatsen van inkooporders en het opvolgen van de leveringsschema’s bij leveranciers. Je werkt nauw samen met interne verkoopteams en leveranciers voor een tijdige levering van goederen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van masterdata en het coördineren van inkomende leveringen met ons logistieke team.

  • Je bewaakt de voorraad en bereid inkooporders voor en plaatst deze ook.
  • Je volgt de orderschema’s met leveranciers op en vervolgt leveringen.
  • Je controleert orderbevestigingen en leveranciersfacturen.
  • Je onderhandeld met leveranciers en serviceagenten.
  • Je onderhoudt masterdata.
  • Je ondersteunt de logistieke afdeling om inkomende leveringen te coördineren en de verkoop te informeren.
  • Je volgt leveringen op en schakelt naar luchtvracht over indien nodig.

Wat bieden wij jou?

In de positie van Coördinator Inkoop en Supply Chain kun je impact hebben op het proces en je krijgt ruimte om het totale proces verder te professionaliseren. Verder betekent werken bij ADJ Group, werken in een dynamisch internationaal bedrijf dat opereert in een aantrekkelijke, hoogtechnologische marktniche en krijgt een grondige opleiding over de toepassingen en producten. Je maakt deel uit van een professioneel informeel team dat hard werkt om resultaten te behalen. Er wordt een competitief verloningspakket aangeboden.

Wat breng je mee?
  • Minimaal 3 jaar ervaring in supply chain en/of inkoop.
  • Ervaring in inkoop of supply chain in de wereldwijde goederenhandel is meegenomen.
  • Je beheerst de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Ervaring met SAP is een pluspunt.
  • Je weet je weg te vinden met het MS Office pakket.
  • Je bent gedreven en je hebt een zakelijke mentaliteit.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, prioriteiten te stellen en taken af te ronden.
  • Je hebt oog voor detail.
Interesse?

Solliciteer meteen en stuur ons je motivatie en CV. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Robin Bisschoff via +31 88 774 7433 / r.bisschoff@koenenenco.nl of Kelvin Litjens via k.litjens@koenenenco.nl / +31 88 774 7894

Koenen en Co Executive Search werkt bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit. Acquisitie naar aanleiding van deze positie is daarom niet nodig en niet gewenst.