Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Pedagogisch Medewerker

Werkgever:Kinderopvang Smile
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

20-30 uur per week in Heerlen

Krijg jij extra energie van het werken met kinderen? Vind je het leuk om de ontwikkeling van kinderen te volgen en te stimuleren? Ben je daarnaast van nature liefdevol en zorgzaam, zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze kinderopvang zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker, minimaal SPW-3 gediplomeerd, voor 20-30 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Kinderopvang Smile is een kleinschalige kinderopvang, bestaande uit horizontale groepen. We hebben een baby/dreumesgroep (0-3 jarigen), peutergroep (2-4 jarigen), peutergroep (3-jarigen) en twee bso-groepen (4-13 jarigen). De rode draad van onze pedagogische visie is dat we kinderen liefdevol begeleiden in hun ontwikkeling en hen in de gelegenheid willen stellen zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Dit vraagt van ons dat wij ieder kind bewust volgen en kijken hoe we ervaringen kunnen aanbieden die passen bij de ontwikkeling van het individuele kind. We doen dit vanuit een respectvolle, ruimtelijke (in fysieke en psychische zin), individuele en liefdevolle benadering.

Ons team bestaat uit jonge, toegewijde medewerkers die serieus aan de slag zijn op de groepen, maar ook over de nodige humor en relativeringsvermogen beschikken. Dit zijn dan ook eigenschappen die we graag terug zien in onze nieuwe collega.

Net zoals de kinderen zijn wij als organisatie ook voortdurend in ontwikkeling. Het wordt daarom erg gewaardeerd als je actief meedenkt in hoe wij de kwaliteit van onze zorg kunnen verbeteren. We bieden een werkklimaat, waarin ruimte is voor creativiteit, initiatief en een open communicatie.

Wat zijn onze wensen?

Je bent in het bezit van minimaal de opleiding SPW-3. Bij voorkeur heb je een certificaat Kinder-EHBO en een certificaat babyspecialisme of ben je bereid dit te behalen.

We zoeken iemand die opmerkzaam is op de signalen van kinderen en hier adequaat op in weet te spelen. Je bent je bewust van het belang van het gebruiken van veel taal, straalt rust uit en bent geduldig. Daarnaast ben je pro-actief en initiatiefrijk. Je ziet wat er moet gebeuren op de groep en gaat vanuit jezelf aan de slag. Je staat open voor feedback en bent in staat om je collega’s op een respectvolle manier feedback te geven. Je stelt je hierbij open op en reflecteert op je eigen handelen. Je ziet je professionele ontwikkeling als een blijvend iets en bent hier actief mee bezig. Je streeft naar een goede samenwerking met collega’s, ouders en anderen en ziet de kwaliteit van onze zorg als een teamverantwoordelijkheid.

  • Je bent flexibel inzetbaar in al onze groepen.
  • Je bent in het bezit van een VOG of kan deze aanvragen

Ons aanbod

  • Je krijgt een contract voor de duur van 7 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in de reiskosten en de mogelijkheid tot bijscholing.
  • Coaching on the job door onze pedagogisch coach
  • Werktijden tussen 6.30 uur en 19.00 uur
Voel je je aangesproken?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv via info@kdvsmile.nl

Contact opnemen met referenties kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen? Bel Angelique Pozun (locatiemanager) of Astrid Moust (pedagogisch beleidsmedewerker en coach) via 06-43623033