Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Pedagogisch Medewerker BSO Steltloper

Werkgever:Kinderopvang Parkstad
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO Steltloper

Altijd al gehoord dat je goed bent met kinderen? Ben jij degene waar kinderen mee kunnen praten en die uitdagende activiteiten verzint? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt je hart bij kinderen van 4 tot 13 jaar? Dan past deze baan perfect bij jou!

Wie zijn wij?

Kinder Opvang Parkstad biedt alle kinderen van 0 tot 13 jaar een veilige, warme en plezierige plek. Een plek waar ze zelf hun talenten mogen ontdekken en waar ze zich als een vis in het water voelen. Een plek waar kinderen gezien worden. Ook als ze wat meer (specifieke) aandacht nodig hebben. Een plek waar we kinderen prikkelen om hun grenzen op te zoeken. Altijd in overleg. Altijd met respect voor de talenten van een kind. Onmisbaar. Een basis dichtbij huis. BSO Steltloper is - samen met onze peuteropvang en kinderdagverblijf - gelegen in basisschool de Steltloper in Kerkrade. De kinderen leren bij de BSO in groepsverband en spelenderwijs sociale vaardigheden. Na een dag op school worden de kinderen door ons opgehaald van school op een afgesproken plek. Dan lopen we gezamenlijk naar de buitenschoolse opvang. De kinderen kunnen even rustig zitten, we kletsen wat en eten en drinken iets: een gezellig moment na school. Daarna kunnen ze zelf kiezen wat ze willen gaan doen. Is het lekker ‘chillen’, buitenspelen (sporten), meedoen aan die kookworkshop of hebben ze meer zin om te schilderen of te figuurzagen? Het kan allemaal! Het is immers vrije tijd na school. Bij ons krijgen kinderen de ruimte om hun eigen talenten te ontwikkelen en om trots te zijn op zichzelf. Zo geven we hen de beste start in de maatschappij.

Wat houdt de functie in?

Bij BSO Steltloper zijn we op zoek naar twee enthousiaste medewerkers die zowel voorschools, naschools als in vakanties willen werken. Naast de uren bij de BSO kun je ingezet worden op andere locaties en bij de tussen schoolse opvang. Hier begeleid je de lunch en (een deel van) de sportieve en creatieve activiteiten tijdens het overblijven bij de Gezonde basisschool van de Toekomst in Landgraaf. Je wordt samen met een vrijwilliger ingedeeld in een leeftijdsgroep en begeleidt de kinderen tijdens de 2 uur durende pauze. Wij verwachten een hoge zelfstandigheid en bereidheid tot het organiseren van nieuwe, uitdagende activiteiten en thema’s op het gebied van sporten, dansen, muziek of andere onderwerpen. Het betreft een vacature voor 12-16 uur per week. Je kunt per direct starten en je salaris is conform de cao kinderopvang. Daarnaast bieden we jou een persoonlijke en gezellige werkplek. Een enthousiast team en mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) dat jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang
  • Je communiceert vlot met kinderen, ouders en collega’s
  • Je bent kindgericht en liefdevol
  • Je kunt planmatig en zelfstandig werken
  • Je beschikt over een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling
  • Je hebt ervaring met observaties en administratieve taken
  • Je vindt het fijn om samen te werken en open te communiceren.

Belangstelling?

Heb je interesse in deze vacature, reageer dan voor 21 augustus. Je sollicitatiebrief met je motivatie kun je richten aan: c.debets@kinderopvangparkstad.nl met vermelding van de vacature BSO Steltloper. De gesprekken zullen in week 35 plaatsvinden. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Carmen Debets, c.debets@kinderopvangparkstad.nl