Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Technician Electrical in volcontinu-dienst

Werkgever:Jindal Films Europa Kerkrade B.V,
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Technician Electrical in volcontinu-dienst

Organisatie

Jindal Films Europe Kerkrade BV is onderdeel van Jindal Films, een wereldleider in de ontwikkeling en productie van gespecialiseerde polyester en polypropropyleen folie. Jindal Films heeft drie productielocaties in Europa, twee in de VS en één in India. De kunststof folie wordt als verpakkingsmateriaal gebruikt voor de levensmiddelenindustrie voor het verpakken van voedingsmiddelen waarvoor versheid en houdbaarheid voorop staan, maar vind ook toepassing in non-food packaging voor labels. Het Jindal Films assortiment omvat kleurloze, gecaviteerde, wit gepigmenteerde, gemetalliseerde folie en watergedragen gecoate folie. Jindal Films ontwikkeld momenteel materialen die bijdragen aan het volledig recycleerbaar maken van folie of die gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen. Sedert 1993 produceert Jindal Films Kerkrade ultradunne polypropyleenfolie in een continu proces. Onze 140 medewerkers dragen de zorg en verantwoording voor het op milieuvriendelijke, veilige, tijdige en kwalitatief hoogstaande wijze produceren van propyleen (OPP) folie. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Electrical Technician die ons bedrijf komt versterken.

Functie

Gezien ons hoog (voedsel)veiligheidsniveau verwachten wij dat jouw werkhouding hierop is aangepast. Je draait mee in het vijf-ploegenrooster. Je bent als technician electrical verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van eerste lijns storingen aan apparatuur op je dienst en ondersteunt hiermee de productieafdeling. Je rapporteert administratief aan de shiftleader en functioneel aan de unit leader maintenance. Om storingen effectief en snel op te kunnen lossen ben je bestand tegen de tijdsdruk, denk je in oplossingen en beschik je over de benodigde kennis van onze systemen om informatie van apparatuur snel en effectief op te vragen en te gebruiken. Naast het oplossen van hardware matige problemen, ben je ook in staat om problemen in regelkringen of programmatuur te doorgronden. Bij meerdere storingen tegelijk bepaal je samen met de shiftleader prioriteiten en geef je advies of extra externe ondersteuning vereist is. In de tijd dat storingen niet optreden worden preventieve onderhoudstaken uitgevoerd (controles en inspecties of reparaties aan de hand van werkorders) of wordt je ten tijde van stops ingedeeld om electrotechnische werkzaamheden uit te voeren. Duidelijke verslaglegging via het logboek en ons CBWS systeem (SAP ECC6) zorgt ervoor dat ook na je dienst duidelijk is wat de status van je werkzaamheden is.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Werken volgens wettelijke normen (NEN1010, NEN3140) aangevuld met onze eigen veiligheid standaards
  • Signaleren en zelfstandig kunnen oplossen van technische storingen volgens de maintenance standaards aan electrotechnische appartatuur (hardware als ook software)
  • Analyseren van problemen in regelkringen of (PLC-)programmatuur of besturingen en hier mogelijk oplossingen voor aandragen
  • Heeft hiervoor kennis van elektro techniek, meet- en regeltechniek en automatisering
  • Verslaglegging van uitgevoerde werkzaamheden;
  • Werkzaam in 5 ploegendienst.

Functie eisen

  • MBO niveau 4, Industrial Engineering Elektrotechniek of gelijkwaardig;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in industriële onderhoudsomgeving;
  • Aantoonbare analytische vaardigheden voor het zelfstandig kunnen analyseren van complexe storingen
  • Flexibel instelling en in staat in een team te functioneren;
  • Zelfstandig kunnen werken en goede communicatieve vaardigheden om werkzaamheden goed over te kunnen dragen.
  • Het hebben van ervaring als storingsmonteur, kennis van perslucht- of hydraulieksystemen en/of ervaring met Siemens S5/S7 is een pré.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen het Operations team van Jindal Films Europe Kerkrade BV. Het betreft een full time (35 uur) vacature in 5 ploegendienst.

Meer informatie

Sluiten jouw kennis en ervaring aan bij het profiel en wil je reageren? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar: de afdeling personeelszaken t.a.v. mevrouw T. Frijns, Human Resources Manager, Vestastraat 5, 6468 EX Kerkrade of kerkrade@jindalfilms.com Voor meer informatie, kijk op www.jindalfilms.com en/of neem contact op met de heer Peter Hartman, Operations en Maintenance Manager tel 045-5356317