Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker technische dienst (Mechanical Technician)

Werkgever:Jindal Films Europa Kerkrade B.V,
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Organisatie

Jindal Films Europe Kerkrade BV is onderdeel van Jindal Films, een wereldleider in de ontwikkeling en productie van gespecialiseerde polyester en polypropropyleen folie. Jindal Films heeft drie productielocaties in Europa, twee in de VS en één in India. De kunststof folie wordt als verpakkingsmateriaal gebruikt voor de levensmiddelenindustrie voor het verpakken van voedingsmiddelen waarvoor versheid en houdbaarheid voorop staan, maar vind ook toepassing in non-food packaging voor labels. Het Jindal Films assortiment omvat kleurloze, gecaviteerde, wit gepigmenteerde, gemetalliseerde folie en watergedragen gecoate folie. Jindal Films ontwikkeld momenteel materialen die bijdragen aan het volledig recycleerbaar maken van folie of die gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen. Sedert 1993 produceert Jindal Films Kerkrade ultradunne polypropyleenfolie in een continu proces. Onze 140 medewerkers dragen de zorg en verantwoording voor het op milieuvriendelijke, veilige, tijdige en kwalitatief hoogstaande wijze produceren van propyleen (OPP) folie. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste Mechanical Technician die ons bedrijf komt versterken.

Functie:

Gezien ons hoog (voedsel)veiligheidsniveau verwachten wij dat jouw werkhouding hierop is aangepast. De functie is in dagdienst. Je bent als mechanical technician verantwoordelijk voor het herstel en onderhoud van mechanische apparatuur van de fabriek en je bent inzetbaar ten tijde van stops t.b.v. execution/coordinerende/contractor surveyor taken. Daarnaast draag je zorg voor het zelfstandig analyseren van complexe technische problemen en het oplossen van herstelwerkzaamheden inclusief mechanisch uit- en inbedrijfstellen op basis van onze geldende voorschriften.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van CM0/CM1/CM2/PM/PI taken en verdere administratieve afhandeling vanuit het werkorder systeem;
  • Beheerst het zelfstandig analyseren van complexe technische problemen;
  • Voert herstelwerkzaamheden uit inclusief mechanisch uit-en inbedrijfstellen volgens geldende voorschriften;
  • Heeft een goede materialen kennis, heeft kennis van roterend equipment;
  • Beheerst hijstechnieken;
  • Schrijft en/of beoordeelt procedures t.b.v. onderhoud van apparatuur;
  • Kan zijn aangewezen als coach voor de training en opleiding van jonge medewerkers;
  • Heeft kennis van relevante veiligheidsvoorschriften en beheerst VCA basis of VCA;
  • Initieert de verbeteringen aan de installaties en het onderhoudsconcept;
  • Neemt deel aan het wachtdienst rooster.

Functie eisen

  • MBO niveau (4) in technische richting (werktuigbouw of instrument maker);
  • Heeft minimaal 5 jaar werkervaring of 2 jaar ervaring in een industriële (process) omgeving;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Kan goed in een groep functioneren;
  • Flexibel en bereid tot het aanleren van verschillende jobroles gebaseerd op (aan te leren) competenties.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen de Maintenance afdeling van Jindal Films Europe Kerkrade BV. Het betreft een full time vacature. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief 8% vakantietoeslage en een 14de maand.

Meer informatie

Sluiten jouw kennis en ervaring aan bij het profiel en wil je reageren? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar: de afdeling personeelszaken t.a.v. mevrouw T. Frijns, Human Resources Manager, Vestastraat 5, 6468 EX Kerkrade of mail naar kerkrade@jindalfilms.com Voor meer informatie, kijk op www.jindalfilms.com en/of neem contact op met de heer Peter Hartman, Operations en Maintenance Manager tel 045-5356317.