Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Oproepkracht Tankstation

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Oproepkracht Tankstation

Vacature oproepkracht Tankstation (M/V)

Wat houdt je functie in?

Voor ons tankstation gelegen in Kerkradezijn wij opzoek naar een betrouwbare en spontane collega, die ons team komt versterken. Het betreft een functie op oproepbasis, de werkdagen en uren zijn wisselend. Het tankstation is 7 dagen per week geopend en sluit om 21.00 uur. In deze functie ben je voornamelijk bezig met het afrekenen met klanten en het verkopen van producten. Daarnaast controleer, bestel en beheer je de voorraad van de shop. Ook zorg je ervoor dat de winkel en het buitenterrein er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Onze klanten komen graag weer terug door jouw klantvriendelijkheid, goed verzorgde shop met leuke producten en een schoon tankstation.

Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven collega met de volgende kwalificaties:

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Enige ervaring heeft de voorkeur;
  • Je hebt een frisse uitstraling en bent representatief;
  • Je bent klantgericht; het verlenen van optimale service is voor jou vanzelfsprekend;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve eigenschappen;
  • Je bent bereid om in wisselende diensten te werken, zowel overdag, in de avonduren en in het weekend.

Wat kun je van ons verwachten?

Het is een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je bent continu in beweging en krijgt met diverse klanten te maken. Het betreft een functie op oproepbasis. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Ja, ik wil een baan bij Janssen Kerres!

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij deze uitdagende baan wel zitten? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar:

M.scipio@janssenkerres.nl

Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan direct contact op met het tankstation via telefoonnummer:

+31 45 545 2424

Wij staan je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

Super leuk dat je gesolliciteerd hebt! Wij zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen contact met je op. Hierna kan een eerste gesprek volgen, zodat we je leren kennen. We geven je gelijk een Tour du Janssen Kerres, zodat je de werkplek ziet, collega’s ontmoet en onze koffie kan beoordelen. Ben jij onze ideale collega? Solliciteer dan direct, Succes!

Bedrijfsprofiel Janssen Kerres Automotive

Janssen Kerres is, sinds de jaren 60, een vooruitstrevend familiebedrijf waar gemotiveerde en gedreven medewerkers dagelijks bezig zijn om klanten te voorzien in zorgeloze mobiliteit. Ons verzorgingsgebied strekt van Zuid-Limburg tot en met Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 320 medewerkers en 14 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot. Vacatures