Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Oproepkracht Tankstation

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Oproepkracht Tankstation

Vacature: Oproepkracht Tankstation (M/V)

Wat houdt je functie in?

 Voor ons tankstation gelegen in Kerkrade zijn wij opzoek naar betrouwbare en spontane collega, die ons team komt versterken. Het betreft een functie op oproepbasis, de werkdagen en uren zijn wisselend. Het tankstation is 7 dagen per week geopend en sluit om 21.00 uur. In deze functie ben je voornamelijk bezig met het afrekenen met klanten en het verkopen van producten. Daarnaast controleer, bestel en beheer je de voorraad van de shop. Ook zorg je ervoor dat de winkel en het buitenterrein tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Onze klanten komen graag weer terug door jouw klantvriendelijkheid, goed verzorgde shop met leuke producten en een schoon tankstation.

Wat kun je van ons verwachten?

Het is een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je bent continu in beweging en krijgt met diverse klanten te maken. Het betreft een functie op oproepbasis. In de toekomst is er mogelijk uitzicht naar een dienstverband met vaste uren. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven collega met de volgende kwalificaties:

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een frisse uitstraling en bent representatief;
  • Je bent klantgericht; het verlenen van optimale service is voor jou vanzelfsprekend;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve eigenschappen;
  • Je bent bereid om wisselende diensten te werken, zowel overdag, in de avonduren en in het weekend.

Ja, ik wil een baan bij Janssen Kerres!

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij deze uitdagende baan wel zitten? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar

vacature@janssenkerres.nl

Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken via telefoonnummer:

+31 85 021 5566

. Wij staan je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

Super leuk dat je gesolliciteerd hebt! Wij zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen contact met je op. Hierna kan een eerste gesprek volgen, zodat we je leren kennen. We geven je gelijk een Tour du Janssen Kerres, zodat je de werkplek ziet, collega’s ontmoet en onze koffie kan beoordelen. Ben jij onze ideale collega? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Succes!

Bedrijfsprofiel Janssen Kerres Automotive

In juli 2014 is Autobedrijf Kerres gefuseerd met Autobedrijf J. Janssen. Door de fusie is een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid-Limburg t/m Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 365 medewerkers en 15 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot.