Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker Declaraties

Werkgever:Intergrin
Plaats:Geleen

Functieomschrijving

“Hospitality zit in ons DNA. Daarbij past een juiste en overzichtelijke declaratie en duidelijke uitleg aan onze cliënten. Dat is geen bijzaak maar een vak waarin je ontwikkelt tot professional.

Omdat een van onze teamleden een doorgroei heeft gemaakt binnen onze organisatie ontstaat er een kans voor een nieuw te werven medewerker die de professionele uitdaging aangaat!”

Daphne Jakobs, Coördinator Zorgdeclaraties

Medewerker Declaraties

32 tot 40 uur per week

Het team Zorgdeclaraties is een van de teams van Intergrin. Intergrin is het moederbedrijf van PHI(www.phi-med.nl ) en Het Rughuis (www.hetrughuis.nl) die samen 14 behandellocaties, verspreidt over Nederland hebben.

Wie zoekt Daphne en haar team?

Een communicatief vaardige administratieve medewerker op MBO 4+/ HBO niveau met een hands on instelling, die accuraat, flexibel, analytisch en stressbestendig is. Iemand die past binnen de informele sfeer van het team.

Vereisten

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Het samenstellen, opmaken en verzenden van declaraties voor geleverde zorg;
  • De controle op juistheid en volledigheid van zorgdossiers;
  • Het telefonisch of schriftelijk beantwoorden van vragen van cliënten over hun zorgdeclaraties;
  • Intensief gebruik van Excel en Word.

Wat bieden wij?

Een functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving. Een lidmaatschap van een hecht team dat hard werkt maar ook samen bijzondere momenten beleefd en zo voor onze cliënten echt een verschil maakt. DE kans om te excelleren en je te ontwikkelen tot administratief, organisatorisch professional in de zorg en in een organisatie die continu op zoek is naar verbetering.

Salariëring vindt plaats op basis van je kennis en ervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid daarna voor onbepaalde tijd. Daarnaast neem je deel aan een collectieve pensioenregeling via Zorg en Welzijn, ontvang je 28 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek.

Interesse?

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar +316-25501258 of mail naar jorge.lamaperez@intergrin.nl of kijk op onze website www.intergrin.nl