Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Stage Commercieel MBO/HBO (met focus op communicatie)

Werkgever:Ikea
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Stage Commercieel MBO/HBO (met focus op communicatie)

Wie je bent

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Commercie/ Communicatie & Marketing waarin geen dag hetzelfde is? Werk jij graag samen in een team? Lees dan vooral verder! IKEA Heerlen heeft mogelijkheden voor een commerciële en communicatief sterke stagiair op de afdeling Sales. We staan zowel open voor meewerk- als voor afstudeer stagiaires. Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Je bent een commerciële en ondernemende student aan een relevante mbo of hbo-opleiding;

- Je hebt fantastische communicatieve vaardigheden;

- Je hebt ervaring met Adobe pakketten;

- Je hebt een goede basiskennis in het werken met, aanpassen van en beheren van websites;

- Je bent een marketeer die commerciële kansen ziet en kan omzetten in communicatieve oplossingen voor en naar onze klant;

- Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving;

- Je bent secuur en een leergierig, initiatiefrijk en enthousiast persoon.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Je gaat vooral aan de slag met werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie. O.a. het beheer van onze website waarmee we nog meer klanten kunnen trekken naar onze winkel. Je werkt daarbij nauw samen met onze Commercial Activity Leader en Communicatie & Interieur afdeling om ervoor te zorgen dat de herkenbaarheid van onze activiteiten, oplossingen met onze mooie range en aanbiedingen op een inspirerende en commerciële wijze zichtbaar zijn voor onze klanten vanaf de website!

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn. IKEA Heerlen heeft een unieke marktpositie. Wij bedienen zowel Duitse, Belgische als Nederlandse klanten. Inmiddels is deze store uitgegroeid tot een vestiging met z'n 450 enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA.

Wat verder belangrijk is

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën;

- Een bruto stagevergoeding per maand bij een volledige stageweek van € 340,-;

- Een onvergetelijke tijd! Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende vragen:

- Wat zoek je in een stage en wat is je motivatie voor IKEA?

- Wat verwacht je van IKEA? Wat zou je willen leren?

- Wat zijn de eisen vanuit school? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!