Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Logistiek (12 of 16 uur per week)

Werkgever:Ikea
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Medewerker Logistiek (12 of 16 uur per week)

WIE JE BENt

“Vroeg uit de veren en dan op tijd naar huis, zodat ik mijn kind van school kan halen” Voor Lia is deze baan goed te combineren met haar gezinsleven. Juan (student) kan veel leren van een bedrijf als IKEA en verdient een mooi zakcentje. Deze baan kan ook een goede aanvulling zijn op een andere parttime baan of werkzaamheden als ZZP’er.

 Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 - Je werkt bent in ieder geval flexibel inzetbaar in de vroege ochtenden (06:00-10:00 uur). Daarnaast ben je bij voorkeur ook op andere tijden inzetbaar;

 - Je bent enthousiast, zelfstandig en kan makkelijk schakelen tussen werkzaamheden;

 - Je hebt ervaring met fysiek zwaar werk, bent ouder dan 18 jaar en beschikt over eigen vervoer i.v.m. werktijden.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJn

Als Medewerker vulploeg zorg je ervoor dat de winkel gevuld is.

 Hoe je dag er uit kan zien: je start vandaag om 06:00 uur. Bij aanvang krijg je instructies mee voor deze werkdag. Je gaat aan de slag met het vullen van de artikelen in de schappen. Een collega die al klaar is met zijn eigen afdeling komt je helpen, zodat alle afdelingen gevuld zijn voordat de winkel om 10:00 uur open gaat.

ONS TEAM BINNEN IKEa

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

 IKEA Heerlen heeft een unieke marktpositie. Wij bedienen zowel Duitse, Belgische als Nederlandse klanten. Inmiddels is deze store uitgegroeid tot een vestiging met 465 enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat onze klanten (dagelijks 8.000) keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA.