Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Kassa / Klantenservice

Werkgever:Ikea
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Medewerker Kassa / Klantenservice (Parttime)

Medewerker Kassa / Klantenservice

Wie je bent

Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je element als je bezoekers een geweldige klantervaring kunt laten beleven. je gaat 20 uur per week werken. Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële, horeca- en/of Retail omgeving;

-Je bent klantgericht, communicatief vaardig en oplossingsgericht;

-Je bent een echte teamspeler en snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop;

-Je bent flexibel inzetbaar, zowel overdag, als in de avonden, zowel door de week als in het weekend

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Elke week bezoeken duizenden mensen onze vestiging en het uitgangspunt van onze afdeling is dat we deze bezoekers een geweldige klantervaring laten hebben. De gebieden binnen Customer Relations zijn o.a.: kassa, Småland, goederenuitgifte, klantenservice- en transportbalie, buitenterrein en shopping tools (zoals het aanvullen van de potloodjes, gele tassen en winkelwagens). Voor deze functie moet je inzetbaar zijn voor verschillende deelgebieden. Niet een dag is hetzelfde en dat vind jij nu juist zo aantrekkelijk. Of je nou achter de kassa zit, de klant zijn bestelde producten overhandigt of de potloodjes en de gele tassen aanvult in de winkel, jij maakt er een waanzinnige dag van. Bekijk de UPPVLOG van Rens (medewerker Customer Relations) onderaan deze pagina zodat je een beter beeld krijgt bij de werkzaamheden!

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn. IKEA Heerlen heeft een unieke marktpositie. Wij bedienen zowel Duitse, Belgische als Nederlandse klanten. Inmiddels is deze store uitgegroeid tot een vestiging met 450 enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA.

Wat verder belangrijk is

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten: - Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.31. Voor 7 en na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.96 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22.62. (Deze bedragen zijn bruto per uur)

- 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december

- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland

- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid

- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt! Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer vandaag nog! Upload je CV en motivatiebrief en solliciteer en beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt. Wij kijken uit naar je sollicitatie!