Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bijbaan verkoopmedewerker Keukens

Werkgever:Ikea
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bijbaan verkoopmedewerker Keukens

Hej verkoopmedewerker keukens! Help klanten om van hun keuken een droomkeuken te maken. Samen met je collega’s inspireer je honderden klanten. Van grote orders tot kleine bestellingen. Met de focus op sustainability. Dit doe je 12 uur per week, in het weekend of juist in de avond. Dat past toch perfect naast je andere bezigheden? EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT

Klanten zien vertrekken met jouw aangeraden producten en een grote glimlach. Of misschien zelfs met een complete droomkeuken. Daar krijg je een energie boost van! Voordat het zover is, krijg je eerst een uitgebreide inwerkperiode. Wel zo fijn, want dan leer je direct de fijne kneepjes van het vak als verkoopmedewerker keukens. En daarna? Dan werk je minimaal 12 uur per week samen met een hecht team. Wat je precies doet? Denk aan het:

- verkopen van keukens.

- helpen van klanten. Ze komen zelfs terug speciaal voor jouw adviezen.

- voeren van gesprekken met klanten om hun droomkeuken te realiseren.

- verwerken van kleinere orders.

- nauwkeurig vastleggen van alle administratie. WIE ZIJN WIJ?

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.” Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze keukenafdeling in Heerlen werken in totaal 30 collega’s. Waaronder jouw buddy die je coacht. Soms is het even hollen en sprinten tijdens de piekmomenten. En op de momenten wanneer het iets rustiger is, pak je zelf allerlei taken op. Zo vliegt de dag voorbij én leer je ondertussen ook je collega’s goed kennen. Want samenwerken doen we graag, goed en veel. Of zoals Liv Venema, verkoopmedewerker keukens het zegt:

“Hoe langer ik op de sales werk bij de keukenafdeling, hoe beter ik het bedrijf, de collega’s en systemen leer begrijpen. Doorvragen, goed luisteren en creatief denken is extra belangrijk in dit werk. En dat allemaal samen maakt dat ik na elke werkdag met een voldaan gevoel naar huis ga.” DIT BEN JIJ

Jouw werk als verkoopmedewerker keukens is een ware breinbreker. We noemen het ook wel ‘werk op niveau’, want er komt veel kijken bij het samenstellen van droomkeukens. Die uitdaging durf je aan. Vol overtuiging maak je van alle klanten fans en laat je zien dat je timemanagement tot in de seconde onder controle hebt. Ook ben je het best te beschrijven als een snelle denker met een gezonde dosis lef. En om het af te maken heb je:

- een MBO+ werk en denkniveau.

- de handigheid om je systemen snel eigen te maken. GOED VOOR DE AARDE EN VOOR JOU

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Want als verkoopmedewerker keukens krijg je: -Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11,58 euro per uur. Op doordeweekse dagen na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €17,- en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €23,-. (Deze bedragen zijn bruto per uur)

-8% vakantiegeld in mei (evt maandelijks verrekenen en uitbetalen)

-Een 13e maand in december (of maandelijks verrekenen en uitbetalen)

-de opleiding Kitchen academy. Hier leer je alles over het ontwerpen en verkopen van keukens. Na het behalen van je keuken certificaat stijgt je uurloon naar 12,50.

-een gezamelijke bonusregeling.

-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland. Zodra je proefperiode voorbij is natuurlijk.

-de reiskosten voor het openbaar vervoer worden volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten. MET EEN KLEINE STAP EEN GROOT VERSCHIL

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Dat zie je helemaal zitten als verkoopmedewerker keukens. Solliciteer dus snel.

Daarna bellen we je binnen 4 dagen voor een korte kennismaking. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA Workfamily.