Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bijbaan Verkoopmedewerker

Werkgever:Ikea
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bijbaan Verkoopmedewerker

Jij gaat van nature graag met mensen in gesprek. Helpen en meedenken is iets waar jij blij van wordt. En daar wil je iets mee doen! Gelukkig voor jou én voor ons is er de functie van bijbaan verkoopmedewerker. Dat doe je 12 uur per week, in verschillende diensten. EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT

Voor je het weet is het alweer tijd om naar huis te gaan. Zó snel kunnen jouw werkdagen gaan. Enerzijds door de drukte, anderzijds door de gezelligheid van jouw team. Je voorziet klanten van passende woonoplossingen en je houdt er rekening mee dat je de hele tijd op je benen staat. Je gaat 12 uur per week bij ons aan de slag, voornamelijk op doordeweekse avonden, weekenddagen en tijdens vakanties. Ook krijg je 2 blokdagen per week, daarmee kan je tussen maandag en vrijdag 2 dagen kiezen waarop je niet ingeroosterd wordt. Het rooster ontvang je elke keer 4 weken van tevoren. Verder: -heb jij een belangrijke rol in de klantbeleving door onze klanten van het juiste advies voorzien én help je jouw collega’s waar nodig.

-zorg je ervoor dat de afdeling er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is.

-is het jouw taak dat de prijskaartjes van de verschillende artikelen kloppen, showroommodellen er netjes bijstaan en zo nodig worden vervangen of aangepast. DIT IS IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.” Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team. De afdeling waar jij komt te werken bestaat uit de Showroom op de eerste verdieping en Woonaccessoires op de begane grond. We weten natuurlijk al dat jij blij wordt van woninginrichting en we willen jou nóg blijer maken. Daarom kijken we samen tijdens het sollicitatiegesprek bij welke afdeling jij het beste tot je recht komt. Of zoals , Rick, teammanager Sales het zegt: “Doordat we ons als team écht gezamenlijk inzetten voor de beste klantbeleving is het werken bij IKEA oprecht heel leuk. We hebben hechte teams en iedereen staat voor elkaar klaar, ongeacht de functie.” DIT BEN JIJ

Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:

-goede kennis van de Nederlandse taal en daarnaast kan jij je redden in het Engels.

-inzicht in verschillende computerprogramma’s. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.

-weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, alles is te leren. GOED VOOR DE AARDE EN VOOR JOU

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als medewerker sales en ontvang op basis van 12 uur per week: -Een bruto uurloon dat begint bij € 12,87.

-Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.

-Per 1 juli 2023 ontvangen alle IKEA medewerkers een extra CAO salarisverhoging. Voor deze functie betekent dit een salarisverhoging van 4,5%.

-Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.

-Pensioenregeling

-Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.

-Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je niet met het openbaar vervoer of met een leasefiets? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,19 per kilometer (tot maximaal 200 euro per maand).

-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.

-Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.

-Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze

-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt MET EEN KLEINE STAP EEN GROOT VERSCHIL

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Dat zie je helemaal zitten als verkoopmedewerker keukens. Solliciteer dus snel.

Daarna bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA Workfamily.