Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bijbaan IKEA Heerlen (12 uur)

Werkgever:Ikea
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bijbaan IKEA Heerlen (12 uur)

WIE JE BENt

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s voor de afdelingen Sales en Customer Relations, de naast deze afdelingen ook een uitdaging ziet om flexibel op andere afdelingen geplaatst te worden, zoals: IKEA Food, Logistiek, Recovery (koopjeshoek). Dus: ben je op zoek naar een actieve, flexibele bijbaan en zou je in toekomst ook nog graag willen doorgroeien in een leuk team? Solliciteer dan direct!

 Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent enthousiast, klantgericht en een echte aanpakker.
  • Je snapt dat je het bij IKEA vaak heel druk en hectisch is en dat het werk ook lichamelijk flink inspannend kan zijn.
  • Je bent flexibel inzetbaar; in deze bijbaan werk je vooral in de avonden, weekenden, feestdagen en schoolvakanties. Als je kiest voor logistiek ben je beschikbaar vanaf 6.00 uur in de ochtend (en ben je in het bezit van eigen vervoer). Bij IKEA Food start de avonddienst vaak om 17 uur.
  • Je neemt je taken serieus en pakt je verantwoordelijkheid.
WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJn

Je zorgt er voor dat de klanten een geweldige klantenervaring hebben! Je doet dit op 1 van onderstaande afdelingen:

 Sales: Je helpt de klanten hun aankoopbeslissingen zo goed mogelijk te maken. Zo zorg je ervoor dat onze producten “zichzelf” verkopen door de artikelen met de juiste prijs en informatie te presenteren en de afdeling netjes en opgeruimd te houden. Ook beantwoord je alle vragen van klanten op een deskundige en vriendelijke manier en adviseer je hen over de woonoplossingen die IKEA biedt.

 Customer Relations: Jij werkt aan een optimale service voor de klant. Dit doe je op verschillende gebieden in de winkel; zo reken je bijvoorbeeld bij de kassa de producten af en zorg je dat alle shopping tools die onze klanten nodig hebben (zoals karren, gele tassen, potloodjes en plattegronden) voor hen beschikbaar zijn.

 IKEA Food: Door onze klanten vriendelijk en snel te helpen, zorgvuldig het eten te bereiden en de werk- en eetomgeving schoon te houden, zorg jij voor een geweldige gastbeleving. Zo maak je van een IKEA bezoek een echt uitje voor onze klanten! Je verkoopt bijvoorbeeld hotdogs en ijsjes bij de uitgang, je rekent de maaltijden af bij de kassa in het restaurant of vult de voorraden aan in de Swedish Foodmarkt.

 Logistiek: Je zorgt ervoor dat de producten netjes en veilig bijgevuld worden. Dit gebeurt vooral tussen 6 uur en 10 uur in de ochtend. Je werkt in een stevig tempo door en zorgt ervoor dat de winkel om 10.00 uur klaar is om de klanten te begroeten. Als je ook ’s middags en ’s avonds (tot max 00.30 uur 's nachts) wordt ingedeeld zal je vooral worden ingezet om bestelde orders van onze klanten verzamelen.

 Recovery (koopjeshoek): De afdeling Recovery heeft de taak om zo veel mogelijk producten van IKEA te hergebruiken. Je herverpakt producten en bouwt meubelen die verkocht worden in de Koopjeshoek. Daarnaast verwerk je goederen die geretourneerd zijn in het computersysteem en help je klanten in de koopjeshoek bij hun aankopen.

ONS TEAM BINNEN IKEa

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

 IKEA Heerlen heeft een unieke marktpositie. Wij bedienen zowel Duitse, Belgische als Nederlandse klanten. Inmiddels is deze store uitgegroeid tot een vestiging met 465 enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat onze klanten (dagelijks 8.000) keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA.