Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bijbaan IKEA Food (horeca)

Werkgever:Ikea
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bijbaan IKEA Food (horeca)

Hej horeca-bijbaner! Verwelkom samen met bijna 60 collega’s honderden gasten in het restaurant, de bistro (hotdogs en softijs!) en de Swedish Food Market. Want een uitje naar IKEA is pas compleet met een hapje en een drankje. Jij maakt dit voor iedereen speciaal. Voor 12 uur per week, in het weekend of juist in de avond. Dat past toch perfect naast je andere bezigheden? En dat op fietsafstand van je huis bij de IKEA-vestiging in Heerlen? Zeker weten. EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT Het is écht waar: op de afdeling IKEA Food is geen week hetzelfde. De ene dag sta je in de bistro en verkoop je hotdogs. De andere dag in het Zweedse restaurant. Gasten bezorg jij overal een grote glimlach. En natuurlijk het leukste uitje: lekker uit eten met familie of vrienden hoeft niet superduur te zijn. Jij wijst gasten op het gratis kopje koffie en fruitwater. Genieten! Trek het IKEA-uniform aan, word op alle plekken eerst goed ingewerkt én krijg een training over voedselveiligheid. Zo leer je alle kneepjes van het vak als horecamedewerker. Wat je precies doet? Denk aan het:

- bereiden en uitserveren van gerechten, van softijs tot dé Zweedse balletjes.

- draaien van de kassa.

- schoonhouden van tafels, koffiemachines en je werkomgeving.

- verkopen en adviseren van gasten over Zweedse delicatessen (met die bijzondere namen). DIT IS IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.” Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze afdeling IKEA Food in Heerlen werken in totaal bijna 60 collega’s. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij de klantenservice of in het magazijn. Bij IKEA zijn we 1 team. Als het gekkenhuis is, helpen ook de managers in de spoelkeuken met afwassen. Samen maken we er een feestje van! We willen de klant blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert. Of zoals Daan de Groot, teammanager bij IKEA Food het zegt: “We zijn een gezellig team met oog voor de verkoop. Iedere week worden de landelijke verkopen bekendgemaakt. Wij mikken als team op de hoogste plek van de IKEA-ranglijst. Knallen!”

DIT BEN JIJ

Een vrolijke gedreven persoon die het graag onze gasten naar de zin maakt. Die ondanks dat het druk is, positief en vriendelijk blijft en tempo maakt. Je bent flexibel in je werktijden. Doordeweeks ben je beschikbaar vanaf 17:00 of 17:30 en uiterlijk om 20:30 uur klaar. Op zaterdag ben je om 19:00 uur en op zondag om 18:00 uur klaar. We snappen dat je leven niet alleen IKEA is en daarom mag je 2 doordeweekse avonden blokken waarop je niet werkt. Zin om te starten? Check of je dit hebt:

- weinig of veel horeca-ervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren. GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Horecamedewerker en ontvang op basis van 12 uur per week: -Vanaf 18 jaar ontvang je een uurloon van €12.87 per uur. Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.

-Per 1 juli 2023 ontvangen alle IKEA medewerkers een extra CAO salarisverhoging. Voor de functie Horecamedewerker betekent dit een salarisverhoging van 4.5%.

-Een extra toeslag als je werkt op onregelmatige tijden. De toeslag bedraag 50% van je uurloon en geldt op zondag en tijdens feestdagen. Je ontvangt gedurende de hele dag een toeslag.

-Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.

-Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 200 euro per maand.

-25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra verlof te kopen.

-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.

-Vanwege de hoge kosten voor levensonderhoud en energiecrisis ontvang je tijdelijk een hogere korting van maar liefst 30% op diverse artikelen in onze Swedish Food Market en duizenden energiebesparende producten.

-Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.

-Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze. MET KLEINE STAPPEN EEN GROOT VERSCHIL

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer zo spoedig mogelijk naar je nieuwe bijbaan in de horeca. Daarna: 1. bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking.

2. heb je een kennismakingsgesprek met een van de teammanagers IKEA Food van Heerlen

3. hoor je snel of je bent aangenomen! Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA work family.