Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Adviseur specialisme fusies en overnames

Werkgever:Humankind
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij –hecht, professioneel en bevlogen team– zoeken een enthousiaste collega

Adviseur specialisme fusies en overnames 32-36 uur

Parttime - 32 tot 36 uur

Solliciteer direct

M&O powerteam zoekt versterking! Houd jij van avonturen in het HR-vak? Zin om je steeds opnieuw te verdiepen in een nieuwe kinderopvangorganisatie? En om op een respectvolle manier te werken aan de harmonisatie van deze organisatie richting Humankind? Graag iedere keer weer als een spin in het web fungeren en fijn samenwerken met alle expertises om je heen? Ben jij die deskundige analytische en teamgerichte collega? Ja, dan willen wij graag met je praten! Welkom, wij zijn Humankind. Drink je koffie of liever thee?

Zo ben jij. Van nature.

  • Minimaal een HBO opleiding op gebied van HR of Rechten.

  • Minimaal 5 jaar ervaring als HR-business partner en in het bijzonder enkele jaren ervaring op het gebied van overnames, harmonisatie-trajecten opstellen en implementeren van arbeidsvoorwaarden.

  • Je kunt werken van A… tot… Z: je bent in staat te overzien waar en hoe je een traject gaat beginnen en tegelijkertijd kun je als een Pietje Precies dit traject tot op de laatste punt zorgvuldig afronden.

  • Je beschikt over natuurlijke overtuigingskracht, ontwikkelde adviesvaardigheden en bent een uiterst betrouwbaar gesprekspartner.

  • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.

  • Je staat positief in het leven, loopt warm voor onze missie. Van nature heb je aandacht voor onze mensen en hun arbeidsomstandigheden.

  • Je bent mobiel en woont in omgeving Heerlen, danwel in de regio; reizen is een onderdeel van je baan.

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Ontdek ons DNA

Wij bieden jou
Humankind groeit. Gegroeid door marktomstandigheden en gegroeid doordat er regelmatig grote of kleine kinderopvangorganisaties overgenomen worden. Binnen het team Mens en Ontwikkeling (HR-team) is specialisme aanwezig op het gebied van fusies en overnames. Fusies en overnames betekenen aardig wat werk: het screenen van de organisatie, het in kaart brengen van het personeelsbestand, het harmoniseren van contracten, arbeidsvoorwaarden en personeelsregelingen, het integreren in onze systemen, het begeleiden van de organisatie enzovoort, enzovoort…. Doordat een van de twee collega’s die hier binnen het team dagelijks mee bezig zijn, ons gaat verlaten voor een mooie stap elders, zoeken wij opnieuw invulling van deze functie.

Naast de fusies en overnames is er op het gebied van arbeidsvoorwaarden altijd genoeg te doen, de invoering van een nieuwe CAO of nieuwe wet en regelgeving, of het evalueren en bijstellen van bestaande regelingen. Als adviseur met deze specialisatie werk je vanuit het servicekantoor maar werk je samen daar waar nodig in de gehele (landelijke) organisatie. Je werkt nauw samen met M&O-collega’s en andere stafcollega’s. Je bent net een adelaar. Hoog in de lucht hou je goed zicht op het gehele traject en tegelijkertijd zie je belangrijke details.

Je werkt samen met cluster- en regiodirecteuren en stafmanagers en je hebt regelmatig contact met leidinggevenden en projectleiders; voor hen ben je de autoriteit die in gewone mensentaal uitlegt hoe Humankind zorgvuldig omgaat met de rechten en plichten van werknemer en werkgever. Je draagt zorg voor de benodigde acties richting medezeggenschap en vakbonden. Kortom, we zoeken een: (Senior) HR- adviseur, met als specialisme fusies en overnames voor 32-36 uur per week.

Wat bieden wij?
  • Een uitdagende functie in een professioneel team bij een aantrekkelijk werkgever. Ruimte om je specialisme te ontwikkelen

  • Een baan waarin jij echt verschil kunt maken, centraal en lokaal, van P&O naar M&O

  • Afhankelijk van ervaring, een salaris in schaal 10 of 11 (maximaal 5.708,- euro bruto bij 36 uur per week), CAO Kinderopvang

  • Een baan waarin je nog eens wat van Nederland ziet. En de allerleukste collega’s om mee te werken!

Jij telt!

Weet jij al genoeg en wil je graag met ons meegroeien? Solliciteer via onderstaande knop ‘solliciteer direct’. Je kunt reageren tot en met 15 augustus. I.v.m. de zomervakantie van de direct betrokken collega's vinden de gesprekken plaats na hun vakanties op 19 augustus van 13:00 tot 17:00 uur en 26 augustus van 11:00 tot 13:00 uur in Heerlen. Reserveer deze datum maar alvast in je agenda. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Meer weten? Bel ons gerust! Marion (06 – 23 58 87 23 vanaf 29 juli bereikbaar), Sylvia (06 – 10 28 81 75 bereikbaar tot 26 juli) of Judith (06 – 21 45 17 81, bereikbaar tot 22 juli en vanaf 12 augustus) kan je alles vertellen.

Zin om te starten?
Solliciteer direct

We nemen snel contact met je op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.