Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Supervisor Operations

Werkgever:Heuschen & Schrouff
Plaats:Landgraaf

Ben jij iemand die veranderingen ziet als uitdagingen, actief op zoek gaat naar verbeteringen en je team hierin meeneemt? Dan zijn we op zoek naar jou!

SUPERVISOR OPERATIONS

WIJ ZOEKEN EEN SUPERVISOR OPERATIONS VOOR 40 UUR PER WEEK

HOE ZIET EEN DAG ALS SUPERVISOR OPERATIONS UIT BIJ ONS ?

Je begint de dag met het maken van de dagelijkse ronde over de afdeling. Je kijkt kritisch of er voldoende ruimte is voor de verwachte stroom van vandaag en of aan alle veiligheidsregels wordt voldaan. Verder controleer je of alles volgens onze LEAN-methode wordt uitgevoerd. Onderweg krijg je een verlofaanvraag van een collega en je geeft aan dat je daar dezelfde dag op terug komt. Je hebt ook gezien dat de doorstroming van de retourgoederen niet goed loopt en pakt dit direct op met de betreffende afdelingen. Daarna leg je de laatste hand aan een presentatie die ervoor moet zorgen dat de ruimte op de vloer nog optimaler benut kan worden. Enkele ad hoc telefoontjes tussendoor handel je rustig en professioneel af, sommige direct, voor andere oplossingen vraag je wat meer tijd.

’s Middags geef je je presentatie aan een aantal interne klanten, uiteraard is deze goed voorbereid en is je plan uitvoerbaar. Na het verkrijgen van ‘groen licht’ besteed je de rest van de middag aan het uitwerken van de vervolgstappen en handel je enkele vragen af van de afdeling Commercie. Op het einde van de dag geef je door dat de verlofaanvraag van je teamlid is goedgekeurd en ga je voldaan naar huis.

WAT DOE JE DAN ECHT?

Op de afdeling Expeditie zorgt ervoor dat onze vrachtwagens op tijd, in de juiste volgorde en kwalitatief goed beladen worden. Ook het lossen van de vrachtwagens, de eerste afhandeling van retourvrachten en emballage behoren tot de verantwoordelijkheden. Vaak weten we niet wat de dag van morgen brengt, dus werken we (nog) veel ad hoc.

Jij zorgt voor structuur op de afdeling zodat operationeel alle processen correct verlopen. Daarnaast beweeg je mee met de constante veranderingen binnen Heuschen & Schrouff. Zo integreer je bijvoorbeeld de gehele operationele emballageprocessen in je afdeling en werk je samen met de interne klant aan continuous improvement. Deze veranderingen weet je over te brengen naar jouw team. Daarnaast ben jij de sparringpartner voor de manager fysieke distributie en samen dragen jullie zorg voor de extra service van onze interne klanten en collega’s. Jouw doel is:

- Het aansturen van je directe team zodat elke dag de KPI’s (op gebied van medewerker, kosten, service en kwaliteit) gehaald worden

- Het (door)ontwikkelen van de individuele medewerker naar bedrijfs- en medewerkers behoefte

- Zorgen voor een prettige sfeer en zorgdragen voor goede communicatie binnen je team

- Hanteren van het bedrijfs- en personeelsbeleid

- Het ophalen van ideeën binnen je team en het uitvoeren van leiden van verbeter initiatieven middels de LEAN methode

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Supervisor Operations :

Leidinggeven

Aansturen van een 15-20 medewerkers en alle daarbij horende taken zoals planning, verzuimgesprekken, beoordelingen, aanspreken en informeren. Ook het administratief verwerken van gesprekken en overleggen is een essentiële taak. Elke dag informeer je je team over de stand van zaken en bespreek je hoe de huidige dag eruit gaat zien.

Behalen KPI’s (Key Performance Indicatoren)

Zorgen dat jij met je team deze elke dag halen. Daar waar er wordt afgeweken zorgen dat er een objectieve verklaring is die gecommuniceerd wordt naar de afdeling en naar de andere collega Supervisors. Samen met de je Operations Manager zorg je dat de targets realistisch en ambitieus worden neergezet.

Continue verbeteren

Je bent verantwoordelijk om verbetervoorstellen door te voeren en zelf, met je team, verbeteringen te identificeren. Je hebt de leiding over verbeter initiatieven en je neemt deel aan verbeteringen die door andere geleid worden. Daarnaast zorg je dat er binnen je team draagvlak en kennis is om elke dag het proces een beetje beter te maken.

Operations ambassadeur

Binnen de gehele organisatie draag jij de kernwaarden van het bedrijf uit, je voert constructief overleg en stelt de klant centraal in de dagelijkse beslissingen. Bij gesprek overleggen blijf je professioneel en rationeel en ben je in staat om samen met anderen in het bedrijfsbelang te denken. Je maakt afspraken en die kom je ook na. Je bent hiermee een ambassadeur van Operations binnen het bedrijf.

WELKE INGREDIËNTEN ZIJN NODIG VOOR DEZE ROL?

Om ons team van smaakmakers te kunnen versterken, zijn we op zoek naar een collega die de volgende ingrediënten bevat:

- Fulltime, on site beschikbaarheid

- Bereid om in meerdere diensten te werken (tussen 6.00 – 00.00 uur)

- Afgeronde Mbo-opleiding en / of aantoonbaar denkniveau

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

- Enkele (1-3) jaren leidinggevende ervaring in een logistieke omgeving

- Ervaring binnen FMCG- levensmiddelenindustrie is een pré

- Ervaring met LEAN is een pré
Hierbij zijn een aantal belangrijke competenties nodig:

- Hoog verantwoordelijkheidsgevoel

- Pragmatisch
- Eigenaarschap

- Goed in staat te prioriteren

- Communicatief sterk

- Cijfermatig werken

- Creatief

- Teamspeler

- Denken in structurele oplossingen

- Planmatig werken

Je werkt georganiseerd en gestructureerd en hebt daardoor geen probleem met het uitdragen van onze LEAN-methode.

VOOR WELK BEDRIJF KOM JE TE WERKEN?

Heuschen & Schrouff Oriental Food, gevestigd in Landgraaf, is dé marktleidende importeur en distributeur van authentieke Aziatische food en non-food producten. De gangen in Landgraaf bruisen dan ook van energie, ideeën en vreemde talen. Wij zijn de Europese vertegenwoordiger van meer dan 65 Aziatische topmerken waaronder YumYum. Tevens hebben we eigen merkconcepten ontwikkeld zoals Golden Turtle for Chefs. Met circa 400 collega’s en 45 gekoelde vrachtwagens bedienen wij de online consument en klanten die variëren van duizenden toko’s tot en met de mainstream supermarktketens, horeca, catering en industrie.

Ben jij ons missende ingrediënt en heb je de smaak te pakken? Kom dan ons topteam versterken!

Stuur jouw motivatiebrief met CV via de knop "solliciteren" naar ons door.

Zie ook onze website: www.heuschenschrouff.com voor meer informatie over onze producten en wie wij zijn en wat we precies doen!

Wat bieden wij aan?

  • Uitdagende carrière met doorgroeimogelijkheden in een groeiend internationaal bedrijf
  • Training en opleidingsmogelijkheden
  • Standaard 24vakantiedagen & 5 ATV dagen (naar rato)
  • Leuke collega’s die hopelijk net zoals jij staan voor ‘work hard, play hard’
  • Goede pensioen regeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting van 20% op eigen producten en in onze webwinkel www.asianfoodlovers.com
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Sporten met korting