Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur Installatietechniek

Werkgever:Hesi
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Onze cv en warmtepomp installaties van Nefit-Bosch zijn van de hoogste kwaliteit. Zijn jouw vaardigheden dit ook? Twijfel dan niet en druk op de knop onderaan deze pagina!

Hesi is...

sinds jaar en dag een bekend gezicht in de installatiebranche in Midden- en Zuid-Limburg. Hesi, opgericht in 1933, heeft zich in de loop der jaren van lokale installateur doorontwikkeld naar een moderne, regionale onderneming met grote focus op service, kwaliteit en duurzaamheid. Hesi is een écht Limburgs familiebedrijf, waar met grote passie voor techniek wordt gewerkt. Wil jij aan een duurzame toekomst werken? Dan ben je bij Hesi aan het juiste adres.

Wat ga je doen?

Als monteur installatietechniek bezoek je, vanuit ons bedrijf in Heerlen, iedere dag andere adressen. De ene dag installeer je een cv toestel, de andere dag een warmtepomp en dan weer een ventilatie box. Dit maakt iedere dag anders. Je werkt nauw samen met onze binnendienst, die de planning verzorgt. Aan het einde van de dag kun jij trots zijn op je werk en hebben we er weer een tevreden klant bij!

Wat wij in jou zoeken

  • goed marktconform salaris
  • goede arbeidsvoorwaarden
  • diverse opleidingsmogelijkheden
  • 25 vakantiedagen
  • pensioenregeling
  • werken in een jong en hecht team
  • vrijdagmiddag borrel

Grijp deze kans

Jij bent gek van techniek en wilt werken in het beste installatiebedrijf van Zuid-Limburg.

Ga aan de slag bij Hesi!

Stuur dan eerst een korte sollicitatie via onderstaande knop. Mocht je een cv hebben, stuur dit dan ook mee (niet verplicht). Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met jou op. Indien wij jou geschikt achten maken we snel een eerste afspraak. En als er dan een klik is van beide kanten, dan volgt er een tweede gesprek waarin we alle details bespreken. Dan rest alleen nog jouw handtekening onder het contract en verwelkomen wij jou in ons team!

Hebben we jou overtuigd?

Stuur dan een mail met een korte motivatie (en eventueel jouw cv) naar Monique Meijers via onderstaande knop. Zij is ook het aanspreekpunt indien je nog meer vragen hebt: tel. 045-5412220 We zien je sollicitatie graag tegemoet! Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.