Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker Klanten Contact Center

Werkgever:Hekkert autogroep
Plaats:Heerlen

Hekkert Autogroep is een van de toonaangevende autodealers in Limburg. Bij Hekkert Autogroep stellen meer dan 140 medewerkers iedere dag alles in het werk om Limburg mobiel te houden. Wij zijn dealer voor de merken Ford, Hyundai en Opel en naast de dealervestigingen door de gehele provincie voeren wij een bedrijfswagen en occasioncenter in Heerlen. Als één van de eerste dealers binnen het Opel netwerk heeft Hekkert Autogroep enkele jaren geleden een Klanten Contact Center (KCC) opgezet. Vanuit Heerlen plant het KCC alle gemaakte werkplaatsafspraken, die zowel telefonisch als online binnen komen, in voor de 6 dealerbedrijven van Hekkert Autogroep. Voor een deel gebeurt dit door binnenkomende gesprekken af te handelen, maar steeds meer wordt de klant actief benaderd. Actieve benadering leidt tot een veel betere spreiding van de werkplaatsklanten over de dagen waardoor per klant meer tijd en aandacht besteed kan worden met als gevolg een hogere klanttevredenheid. Het KCC draagt daarnaast zorg voor het telefonisch meten van de klanttevredenheid van onze klanten zowel voor aftersales als voor sales en voor het beheren en nabellen van openstaande recalls. Gedurende de afgelopen jaren zijn de werkzaamheden van het KCC uitgebreid met het centraal opvolgen, kwalificeren en verwerken van alle (online-)salesleads die worden gegenereerd door onze marketingafdeling. Het doel hiervan is het inplannen van showroomafspraken met potentiële klanten die zelf al hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in een inruilvoorstel, proefrit en/of offerte voor een aan te schaffen auto.

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over tenminste een afgeronde MBO opleiding en bent commercieel aangelegd.
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar gewerkt bij een Klanten Contact Center en/of bij een bedrijf in de automobielindustrie.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, kunt goed luisteren en je inleven in de klant, maar weet gesprekken ook te sturen en efficiënt af te ronden. Daarnaast herken je verkoopsignalen in een gesprek en weet je daar ook naar te handelen.
  • Je gaat met gemak om met automatisering, kunt goed multi-tasken, bent stressbestendig en beschikt over de vaardigheid om duidelijk te communiceren met klanten en collega’s.
  • Je bent een teamplayer en draagt actief bij aan een prettige werksfeer door open communicatie en het opvangen van gaten in de planning en piekmomenten.
  • Je bent daarnaast zelfstandig en in staat om te werken met vastgestelde doelen.

Wat bieden wij?

  • Een gevarieerde en uitdagende functie bij een groeiend bedrijf in de automobielbranche.
  • Onderdeel zijn van een dynamisch team in een prettige en informele werksfeer.
  • Een uitstekende cao met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een goede pensioenregeling ondergebracht bij PMT metaaltechniek.

Stuur je motivatiebrief en cv naar vacatures@hekkertautogroep.nl en we nemen snel contact met je op!