Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker team Service & Advies

Werkgever:HEEMwonen
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem – een thuis – zorgt voor zo’n 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijke organisatie werken we elke dag aan betaalbaar wonen en prettig leven. De klant staat daarbij centraal. Goede dienstverlening is ons doel.

Voor het team Service & Advies zoeken wij een nieuwe collega die flexibel inzetbaar is om de piekmomenten op de afdeling op te vangen. Uiteraard kan je rekenen op minimaal 8 uur per week. Deze functie is dus prima te combineren met een studie of andere parttime baan!

Wij zoeken een betrouwbare, vriendelijke en enthousiaste medewerker Service & Advies

Ben jij een aantal uur per week flexibel inzetbaar en wil je je in deze uren graag inzetten om ons team Service en Advies te komen ondersteunen? Lees dan snel verder!

Je verwelkomt iedere klant die contact zoekt met HEEMwonen op een klantgerichte en gastvrije manier. Denk hierbij aan de telefoon of via het digitale verkeer. Naast de externe klant heeft het team Service & Advies ook veel interne klanten. We ondersteunen die interne klant met administratief werk, een telefoontje plegen, meedenken over het verbeteren van processen en de dienstverlening. Daar draai je je hand niet voor om!

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief en inbreng waarin je écht van toegevoegde waarde bent voor onze klant.
  • Uren per week worden in onderling overleg afgestemd waarbij wij werken volgens ingeplande roosters.
  • Een werkplek binnen een dynamisch team en een maatschappelijke organisatie met impact in de regio.
  • Volop mogelijkheden voor ontwikkeling. We richten ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, nu en in de toekomst.
  • Een jaar/halfjaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract. Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald conform de CAO Woondiensten. Je salaris is minimaal € 2.551 en maximaal € 3.036 bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je hebt aantoonbare sociale vaardigheden. Anderen omschrijven jou als mensen-mens. Tegelijkertijd kun je ook omgaan met systemen, bijvoorbeeld om gemaakte afspraken vast te leggen.
  • Je past bij HEEMwonen als je ondernemend en betrokken bent en je onderscheid door duidelijke communicatie. Ook ben je sociaal, gastvrij en heb je hart voor de klant.
  • Je beschikt over verandervermogen en flexibiliteit.
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht. Je denkt met de klant mee en geeft advies op maat.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de regio Parkstad? Stuur jouw motivatie en CV naar Sonja Vriesema, medewerker HRM via hrm@heemwonen.nl Je hoort dan zo snel mogelijk wat van ons!

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Famke Bax, bereikbaar via 045-645 44 44

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.