Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vrachtwagenchauffeur CE

Werkgever:Hanneman de Toerist Groep
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Vrachtwagenchauffeur CE (Internationaal transport)

Jouw werkomgeving

Hanneman de Toerist bestaat sinds 1947 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vertrouwde naam op het gebied van personenvervoer. De beleving van onze klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en comfort. Een reis met Hanneman de Toerist is een onvergetelijke ervaring. Naast het personenvervoer zijn wij onze dienstverlening gaan uitbreiden en rijden wij sinds januari 2021 ook beroepsgoederen vervoer.

Hoe ziet je dag eruit?

Als vrachtwagenchauffeur CE rij je dagelijks internationaal (container/bulk) transport. Je komt op veel bijzondere plekken om te laden en te lossen. Je standplaats is Kerkrade. Wij rijden vooral charter ritten voor Nederlandse opdrachtgevers. Veiligheid, kwaliteit en comfort staan bij ons hoog in het vaandel, dit kun je dan ook terug zien in de vrachtwagen waar je gebruik van maakt.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een harde werker en bent niet vies om je handen uit je mouwen te steken. Je bent flexibel en vindt het geen probleem om ook nachten van huis weg te zijn, dit kan wekelijks variëren. Je bent in het bezit van rijbewijs CE met geldige code 95. Heb je ADR dan is dat mooi meegenomen. Als talenkennis spreek je goed Nederlands en Duits. Engels en Frans is een pré.

Wanneer begin je?

Dit betreft een functie voor 40 uur per week. De functie wordt ingeschaald volgens de CAO Beroepsgoederen vervoer. Het salaris is in onderling overleg en afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Passen we bij elkaar?

Denk je na het lezen van deze vacature, dit ben ik?! Dan kom ik graag met jou in contact. Stuur je motivatie en CV naar werken@hannemandetoerist.nl Wil je eerst meer informatie over de vacature dan kun je contact opnemen met Robin Cnubben, HR Medewerker, 045-5452666