Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Touringcar Chauffeur

Werkgever:Hanneman de Toerist Groep
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Jouw werkomgeving

Hanneman de Toerist bestaat sinds 1947 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vertrouwde naam op het gebied van personenvervoer. De beleving van onze klant staat bij ons hoog in het vaandel. Onze touringcars en taxi’s zijn naar ieders wens aan te passen. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en comfort. Een reis met Hanneman de Toerist is een onvergetelijke ervaring. Als touringcarchauffeur heb je een belangrijke bijdrage aan deze beleving.

Hoe ziet je dag eruit?

Als touringcauchauffeur vervoer je onze klanten op een klantvriendelijke en veilige wijze van A naar B. Je wordt ingezet voor diverse soorten ritten, denk aan dagtochten, treinstremmingen, evenementen, studie/schoolreizen, meerdaagse reizen en internationale pendeldiensten.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt recente ervaring met het werk als Touringcarchauffeur. Je bent servicegericht, representatief en stressbestendig. Je bent een harde werker en bent niet vies om je handen uit je mouwen te steken. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van de volgende documenten:

  • Een geldig rijbewijs D met code 95
  • Bestuurderskaart
  • Medische verklaring

Wanneer begin je?

Dit betreft een structurele functie tussen de 15 - 40 uur per week. De functie wordt ingeschaald volgens de CAO Besloten Busvervoer met een salaris van minimaal € 14,45 bruto per uur en maximaal € 17,40 bruto per uur. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Passen we bij elkaar?

Denk je na het lezen van deze vacature, dit ben ik?! Dan kom ik graag met jou in contact. Stuur je motivatie en CV naar werken@hannemandetoerist.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature dan kun je contact opnemen met Robin Cnubben, HR Manager, 045-5452666