Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent Nederlands eerstegraads

Werkgever:Grotiuscollege
Plaats:Heerlen

Wij zoeken

Grotius College Heerlen zoekt een enthousiaste docent Nederlands!

Nederlands een moeilijke taal? Niet voor jou! En dat breng jij graag over op jouw leerlingen. Wij zoeken een enthousiaste 1e graads docent Nederlands voor naam school. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen in het vak Nederlands aan onze leerlingen. Je neemt ze tijdens jouw lessen mee op een ontdekkingstocht door de historie en de toekomst van de Nederlandse taal. Je weet te differentiëren en de lesstof op verschillende manieren uit te leggen en door jouw manier van lesgeven weet je jouw leerlingen te prikkelen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ook geef je ze voldoende om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en tegelijkertijd een prettige energieke collega voor je team. Je ontwikkelt nieuwe lesplannen, handelt voorkomende administratieve werkzaamheden behorende bij jouw functie af en levert op een proactieve wijze een bijdrage binnen onze sectie Nederlands.

Wij vragen

Wij vragen:
Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor de Nederlandse taal;
Ervaring in het geven van lessen in het vak Nederlands;
Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 16 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
Een eerstegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Nederlands
Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Nederlands maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.
Wij bieden
Een goede baan kun je overal vinden, maar een baan waarin je invloed hebt op de toekomst van duizenden leerlingen vind je alleen bij ons. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Het salaris wordt ingeschaald in schaal LB van de CAO VO. Het betreft een dienstverband per datum voor de periode van een schooljaar. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs.

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Grotiuscollege

Science school Grotius in Heerlen biedt mavo, havo, atheneum en gymnasium. In alle leerjaren wordt veel aandacht besteed aan bètavakken. Het Grotiuscollege is een begaafdheidsprofielschool.

Wij vinden elkaar belangrijk bij Grotius. Leerlingen, leraren, medewerkers en ouders. Daarom is onze slogan 'Jij op 1'. Dat betekent aandacht voor elkaar, proberen elkaar te begrijpen en rekening houden met elkaar. En in die veilige en persoonlijke omgeving enorm veel leren en ontdekken. Zodat jij straks klaar bent voor een mooie toekomst. Zodat jij later aan de slag kan bij organisaties in de regio, in heel Nederland, maar ook over de grens. Zodat jij een prima basis hebt om een fijn leven op te bouwen waar je maar wilt. Een leven waarin voor jou hopelijk veel mensen op 1 zullen staan!

Meer informatie over Grotiuscollege

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Laurens van der Laan (teamleider), via e-mail l.vanderlaan@stichtinglvo.nl of telefoon: 06-22249083