Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator Inpakafdeling

Werkgever:Goedhart
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Operator Inpakafdeling







Locatie Provincie Aantal uren Vakgebied Startdatum Contactpersoon
Goedhart Kerkrade
Limburg
38 uren p/wk
Productie
Per direct
Peter van der Wal
Solliciteren >

Vind je het niet erg om in ploegen te werken en lijkt het je leuk om bezig te zijn met het inpakken en verwerken van diverse soorten groot en klein brood dat dagvers wordt geleverd aan veel verschillende Nederlandse supermarkten? Wil jij deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

In deze functie werk je in ploegen en ben je verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige inpakproces aan een lijn. Je voert alle werkzaamheden aan de lijn uit, ziet toe op de kwaliteit van werkzaamheden (o.a. etikettering, metaaldetectie) en product, bewaakt het verloop van het proces, signaleert onvolkomenheden en verhelpt verstoringen of kwaliteitsafwijkingen door bijsturing. Dit alles met inachtneming van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en 5S. Je beheerst aanwezige apparatuur, instrueert collega's en geeft input richting leidinggevenden omtrent structurele verbetermogelijkheden. Tot slot zie je toe op een correcte registratie van gegevens en verantwoordt eventuele afwijkingen ten behoeve van PMS.

Over Goedhart Kerkrade

‘In Kerkrade maken we elke dag dagvers vloerbrood, zo van de steenovenvloer en meteen vers naar de klant! Best uniek eigenlijk’, zegt productiemanager Rob Brouns. ‘Net als de eigenschappen van het brood. Want het smaakt en voelt echt anders dan gewoon brood. Vloerbrood is compacter dan brood uit een blik. Doordat het direct op de vloer wordt gebakken, krijg je ook andere korsteigenschappen. De korst is meestal wat dunner, maar wel een stuk krokanter. Het brood zelf is weer wat vaster.’

Wie zoeken we?

Als je onderstaande vragen met 'ja' kunt beantwoorden, pas jij in ons team!

  • Heb je minimaal MBO 2 werk- en/of denkniveau?
  • Heb je ervaring opgedaan met het inpakken van andere voedselproducten?
  • Kun je goed in een team werken?
  • Ben je flexibel ingesteld en vind je het geen probleem om tijdens feestdagen te werken?
  • Ben je 38 uur per week beschikbaar?

Wat krijg je van ons?

Een bruto salaris tussen de €2000,- en €2800,- (incl. toeslagen) per maand op basis van 38 uur per week (afhankelijk van je leeftijd, opleiding en werkervaring). Wij werken met de Bakkers CAO waarbij we je salaris per 4 weken uitbetalen.

Verder kan je van ons verwachten: Een leuk team in een mooie bakkerij en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen met interne of externe trainingen/cursussen/opleidingen.

  • Een prima salaris en aantrekkelijke toeslagen voor het werken in de avonduren, nachten of weekenden volgens de Bakkers cao.
  • Verloning per periode van 4 weken.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving.
  • We hebben een keuzebudget wat je flexibel in kunt zetten en ook voor een pensioenopbouw wordt gezorgd.
  • Mogelijkheid deelname collectieve verzekering, waaronder zorgverzekering.
  • Een prettige werksfeer binnen een professioneel bedrijf.
  • Er worden conform cao 25 vakantiedagen beschikbaar gesteld. Als je extra vakantiedagen wilt, dan kun je deze eventueel bijkopen.
  • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om brood met korting te kunnen kopen.

ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren >

AAN INTERMEDIAIRs

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.

Solliciteren?

Stuur een mail naar Kerkrade&cc=info@werkenindebakkerij.nl&body=Beste Peter van der Wal, %20%0A%20%0ABij deze wil ik graag reageren op de vacature van ">p.vanderwal@bakkergoedhart.nlof gebruik dit formulier.We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.