Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Chauffeur/bezorger

Werkgever:Goedhart
Plaats:Kerkrade

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

chauffeur/bezorger







Locatie Provincie Aantal uren Vakgebied Startdatum Contactpersoon
Goedhart Kerkrade
Limburg
38 uren p/wk
Logistiek
16-11-2020
Peter van der Wal
Solliciteren >

Vind je het niet erg om in vroege uurtjes te werken en lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de levering van ons dagvers brood aan veel Nederlandse supermarkten? Wil jij deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Dit is de ideale functie als je een vroege vogel bent en overdag vaak vrij wil zijn. In deze functie rijd je in een wisseldienst met collega's. Meestal 's nachts of 's ochtends vroeg en af en toe in de middag-avond met een vrachtwagencombinatie of truck met oplegger op over het algemeen vaste rijroutes naar verschillende Nederlandse supermarkten om ons dagvers brood te leveren. Je bent verantwoordelijk voor het beladen van de auto. Je controleert de volledigheid van de zending en meldt ontbrekende producten/middelen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het lossen van de goederen op de aangegeven adressen en neem je eventuele retourgoederen in ontvangst. Je werkt zelfstandig in een prettige werksfeer.

Over Goedhart Kerkrade

‘In Kerkrade maken we elke dag dagvers vloerbrood, zo van de steenovenvloer en meteen vers naar de klant! Best uniek eigenlijk’, zegt productiemanager Rob Brouns. ‘Net als de eigenschappen van het brood. Want het smaakt en voelt echt anders dan gewoon brood. Vloerbrood is compacter dan brood uit een blik. Doordat het direct op de vloer wordt gebakken, krijg je ook andere korsteigenschappen. De korst is meestal wat dunner, maar wel een stuk krokanter. Het brood zelf is weer wat vaster.’

Wie zoeken we?

Als je onderstaande vragen met 'ja' kunt beantwoorden, pas jij in ons team!

  • Heb je minimaal rijbewijs CE (trekker oplegger) of ben je bereid dit te halen?
  • Ben je in het bezit van code 95?
  • Ben je flexibel in werktijden?
  • Ben je bereid om verspreid over de hele week, inclusief zondag, te werken?
  • Ben je bereid om 38 uur te werken?

Wat krijg je van ons?

Een bruto salaris tussen de € 2.400,- en € 2.850,- per maand op basis van 38 uur per week (afhankelijk van je leeftijd, opleiding en werkervaring)inclusief onregelmatigheidstoeslagen exclusief vakantiegeld. Wij werken met de Bakkers CAO waarbij we je salaris per 4 weken uitbetalen.

Verder kan je van ons verwachten: Een fijne werksfeer in een dynamisch bedrijf. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Goede, moderne auto's

  • Een prima salaris en aantrekkelijke toeslagen voor het werken in de avonduren, nachten of weekenden volgens de Bakkers cao.
  • Een fulltime baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving.
  • We hebben een keuzebudget wat je flexibel in kunt zetten en ook voor een pensioenopbouw wordt gezorgd.
  • Mogelijkheid deelname collectieve verzekering, waaronder zorgverzekering.
  • Een prettige werksfeer binnen een professioneel bedrijf.
  • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om brood met korting te kunnen kopen.

ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie!

Solliciteren >

AAN INTERMEDIAIRs

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.

Solliciteren?

Stuur een mail naar Kerkrade&cc=info@werkenindebakkerij.nl&body=Beste Peter van der Wal, %20%0A%20%0ABij deze wil ik graag reageren op de vacature van ">p.vanderwal@bakkergoedhart.nlof gebruik dit formulier.We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.