Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Projectmedewerker vaccineren

Werkgever:GGD Zuid Limburg
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Projectmedewerker vaccineren

Speel een cruciale rol in de nationale najaarsvaccinatie campagne tegen Covid-19!

In het najaar van 2024 voert GGD Zuid Limburg opnieuw de vaccinatiecampagne in het kader van Corona uit. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste collega die deze campagne mede gaat vormgeven en gezamenlijk met de projectleider gaat uitvoeren. Gemiddeld werk je 36 uur per week, maar in de vaccinatieperiode kan dit meer zijn. Ben jij klaar voor deze unieke uitdaging? Solliciteer vóór 10 mei.

Wat ga je doen als Projectmedewerker vaccineren?

Als projectmedewerker vaccineren bij GGD Zuid Limburg heb je een veelzijdige rol in de najaarsvaccinatiecampagne tegen Covid-19 en geef je mede uitvoering aan het bestaande projectplan. Je bewaakt mede de planning, voortgang, en kwaliteit om ervoor te zorgen dat de campagne tijdig en succesvol van start gaat en wordt uitgevoerd.

Je zorgt ervoor dat het vaccinatieproces logistiek soepel verloopt en dat zoveel mogelijk burgers binnen de afgesproken doelgroepen worden gevaccineerd binnen de gestelde tijdslijnen, waarbij je landelijke richtlijnen nauwlettend volgt. Het mede organiseren van een poule externe medewerkers zal een belangrijk onderdeel van je taakpakket zijn. Tevens ben je aanspreekpunt voor zowel supervisors als medewerkers rondom het vaccinatieproces en werkt mee aan het teamresultaat.

  • Je zorgt verder dat het klant contact center op de hoogte is van de laatste updates en schakelt geregeld met de afdeling communicatie om te zorgen dat de laatste informatie op de juiste plekken terecht komt.
  • Mede zorgdragen voor voldoende gekwalificeerd personeel en mede operationeel leiding geven aan het team, inclusief bespreken van actualiteiten en evaluaties met de projectleider.
  • Actieve deelname aan in- en externe overlegsituaties voor effectieve campagne-aanpassingen.
  • Fungeren als aanspreekpunt voor supervisors en medewerkers, bijdragen aan teamresultaten.
  • Actieve rol in procesverbetering in samenwerking met de projectleider.

Wie ben je?

Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en weet je wat er speelt in de omgeving.

Je bent je bewust van externe invloeden en toont veerkracht om met de veranderende wereld mee te bewegen. Je leert snel, pikt graag nieuwe dingen op en weet problemen eigenhandig op te lossen. In verbinding staan met je collega's geeft jou iedere keer weer een flinke portie energie!

  • Afgeronde HBO-opleiding en/of academisch werk- en denkniveau, met aantoonbare ervaring met projectmatig werken.
  • Je bent flexibel en bereid om tijdens piekmomenten buiten reguliere werktijden te werken, waardoor je in staat bent om de campagne optimaal te ondersteunen.
  • Affiniteit met het opzetten van grootschalige projecten (binnen de gezondheidszorg)
  • Je bent minimaal voor een jaar beschikbaar en waarbij in 2025 wordt gekeken naar aanvullende taken vanuit de GGD opdracht om pandemisch paraat te zijn voor de toekomst.

Wat bieden wij jou?

Onze mensen zijn ons grootste goed. Wij hebben voortdurend aandacht voor een goede balans tussen jouw vitaliteit, wendbaarheid en professionaliteit. Wij geloven namelijk dat een gezond Zuid-Limburg, begint bij onszelf. Dat is de basis van ons aanbod.

Verder bieden jou als Projectmedewerker vaccineren:

  • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar.
  • Fulltime positie van 36 uur per week, waarbij je in de aanloopfase de mogelijkheid hebt om parttime te werken (3 of 4 dagen).
  • Een salaris tot een maximum van € 4.752,- bruto per maand in functieschaal 9, gebaseerd op een volledige werkweek van 36 uur. Het is mogelijk dat er een aanloopschaal wordt overeengekomen op basis van je werkervaring.
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao SGOinclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% met o.a. vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Een werkgeversbijdrage van ongeveer 70% aan je ABP pensioenpremie.
  • Een intern programma ‘GGD In Balans’, waarbij je gedurende het hele jaar de kans krijgt om deel te nemen aan workshops, (sportieve) activiteiten, vitaliteitstraject en loopbaanadvies.
  • De keuze om deel te nemen aan de personeelsvereniging met kortingen op theater, concerten, (pret)parken en andere leuke uitjes.
Over GGD Zuid Limburg

Werken bij GGD Zuid Limburg? Dat kan! Samen met 600+ collega's zet je je als GGD’er in om bij te dragen aan een gezonder Zuid-Limburg. Een plek waar jouw expertise ertoe doet. Waar je de vrijheid krijgt in jouw werkzaamheden en er ruimte is voor eigen inbreng. Als GGD’er kun je het verschil maken. Spreekt jou deze maatschappelijke ambitie aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wil je meer weten over werken bij GGD Zuid Limburg?Kijk dan op onze pagina.

Over de afdeling

Infectieziektebestrijding (IZB) omvat het voorkomen, signaleren en bestrijden van infectieziekten die vanwege hun verspreidingskans een risico vormen voor de publieke gezondheid. Het gaat om een grote diversiteit aan ziekterisico’s: van kinkhoest, hepatitis en tuberculose (TBC) tot de meningokokkenziekte en het coronavirus. Binnen de unit IZB doen voeren we onderzoeksprojecten uit, geven we advies en voorlichting, doen we bron- en contactonderzoek en behandelen we waar nodig. Vanuit de unit IZB dragen we middels onze eigen expertises bij aan de GGD-brede ambitie om de groep gezonde mensen in Zuid-Limburg te vergroten.

Vragen
Vragen

Vragen over de inhoud van de functie? Neem contact op met:

Pascalle Metsemakers, Unithoofd Infectieziektebestrijding,

06-29219170

of Bram Seetsen, Projectleider Vaccineren,

06-34053362

Vragen over de wervingsprocedure? Neem contact op met: personeelszaken@ggdzl.nlof via

088 – 880 5120

Interesse gewekt?

Graag zien we jouw sollicitatie vóór 10 mei 2024 tegemoet. Solliciteren doe je via ons sollicitatieformulier We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet mogen we je binnenkort welkom heten als onze nieuwe collega.

De eerste gesprekken vinden plaats op 16 mei 2024. Volgt er een tweede gesprek dan wordt dat gepland op 23 mei 2024. Een arbeidsvoorwaardengesprek zal vervolgens plaatsvinden op vrijdag 24 mei 2024.

Solliciteer!