Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Directiesecretaris

Werkgever:GGD Zuid Limburg
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Directiesecretaris

Binnen het directie- en bestuursbureau van de GGD Zuid Limburg zijn we op zoek naar een directiesecretaris voor 36 uur per week ( full time ).

Over de GGd

De GGD Zuid Limburg beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van alle Zuid-Limburgers, met speciale aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Onze medewerkers dragen daaraan bij op een manier die het verschil maakt, vandaag en morgen. Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en ben je er als het nodig is. Dit doen wij met professionele, wendbare en vitale medewerkers. Meer informatie over de GGD? Kijk eens verder op onze website.

Over de afdeling

De afdeling ondersteunt de diverse bestuursorganen, directie, managementteam in besluitvormingsprocessen en de uitvoering hiervan op onderdelen.

Wat ga je doen?

  • Je coördineert, in afstemming met andere functionarissen in het directie- en bestuursbureau, de voorbereiding en afdoening van directie-overleggen en overleg van het management en bereidt vergaderstukken desgevraagd inhoudelijk voor;
  • Je coördineert en bewaakt de eenduidigheid in redactie van voorstellen en bewaakt de procesgang betreffende de besluitvorming op basis van de geldende protocollen en werkafspraken;
  • Je fungeert voor de organisatie als aanspreekpunt aangaande directie- aangelegenheden en treedt op als informatie mediair vanuit en naar de directie;
  • Je adviseert de directie met betrekking tot positiebepaling en organisatie van de GGD;
  • Je adviseert directie en managementteam ten aanzien van het strategisch-tactisch beleid en over de keuze van methodieken, programma’s en werkwijzen;
  • Je werkt het strategisch-tactisch beleid uit in beleidsvisies, beleidsnota’s en begeleidt de uitwerking van het beleid op tactisch niveau en adviseert afdelingshoofden terzake;
  • Je coördineert, implementeert en levert ondersteuning bij uitvoering van strategische en tactische projecten;
  • Je signaleert en volgt nationale en regionale politieke, wettelijke en overige ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de beleidsvorming met betrekking tot de domeinen gezondheid en veiligheid;
  • Je voert het accountmanagement voor de GGD en stemt behoeften van afnemers af met de organisatie en rapporteert hierover aan directie en management;
  • In voorkomende gevallen neem je waar voor de bestuurs-directiesecretaris in.

Wie ben je?

De GGD Zuid Limburg is een dynamische organisatie met een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden waaraan hoge eisen gesteld worden. Je bent een team- player en een resultaatgerichte, professionele, gemotiveerde collega die zich vanzelfsprekend inzet ten behoeve van de organisatie.

Je beschikt over:

  • Een academische opleiding op een voor de functie relevant vakgebied zoals rechten, bedrijfskunde of bestuurskunde;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als in geschrift;
  • De volgende competenties: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, pro- activiteit, flexibiliteit, overtuigingskracht en kwaliteitsgerichtheid.

Wat bieden wij jou?

De GGD Zuid Limburg heeft een positief en stimulerend werkklimaat met volop kansen voor flexibele professionals die zich willen ontwikkelen.

  • De CAO SGO is van toepassing op de arbeidsverhouding. Hierin staan de arbeidsvoorwaarden beschreven.
  • Bij de functie hoort (conform schaal 11) een bruto salaris van min. € 2973,- (aanloopschaal) en max. € 5169,- per maand ( functieschaal ) op grond van de salaristabel d.d. 01-10-2020. De salarisinpassing is afhankelijk van genoten opleiding en ervaring. Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek, zijnde 36 uur.
  • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, het kopen en verkopen van verlof, de mogelijkheid tot het volgen van opleiding/aanvullende cursussen en korting bij verschillende sportfaciliteiten.
  • Het gaat om een contract voor de duur van 1 jaar dat nadien, bij goed functioneren, wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse?

Wil jij onderdeel zijn van een dynamische afdeling binnen een lerende organisatie die vrijheid en vertrouwen geeft én neem jij zelf verantwoordelijkheid voor een gezonde loopbaan? Dan is er sprake van een goede match en pas jij bij onze ca. 800 betrokken en bevlogen collega’s.

De sollicitatieprocedure

Hoe je solliciteert dat is aan jou, maar wij willen in ieder geval wel een CV en motivering ontvangen. Solliciteren kun je uiterlijk tot 25-8-2020 via de solliciteerknop. Naast een selectie-interview maakt een VOG-check onderdeel uit van de selectieprocedure. Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Vragen?

Voor vragen over de functie kan contact worden opgenomen met: Petra Lamberts, bestuurs- en directiesecretaris tel. 088-8805382.