Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bedrijfsconsultant Procesmanagement

Werkgever:GGD Zuid Limburg
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bedrijfsconsultant Procesmanagement

Binnen de afdeling Procesmanagement, Informatiemanagement, Communicatie en Automatisering (PICA) zijn wij op zoek naar een Bedrijfsconsultant Procesmanagement (36 uur).

Over de GGD

De GGD Zuid Limburg beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van alle Zuid-Limburgers, met speciale aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Onze medewerkers dragen daaraan bij op een manier die het verschil maakt, vandaag en morgen. Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en ben je er als het nodig is. Dit doen wij met professionele, wendbare en vitale medewerkers.

Meer informatie over de GGD? Kijk dan eens verder op onze website of bekijk ons filmpje

Over de afdeling

De ondersteunende diensten van de GGD, waaronder de afdeling PICA valt, zijn servicegerichte partners voor de vijf primaire afdelingen. Zij adviseren en ondersteunen deze afdelingen zo efficiënt en effectief mogelijk. Goede samenwerking tussen primaire afdelingen en ondersteunende diensten vindt de GGD belangrijk, omdat het bijdraagt aan de dienstverlening aan onze cliënten.

De medewerkers van PICA zorgen ervoor dat de vindbaarheid, het gebruik, de uitwisselbaarheid en de presentatie van informatie efficiënt en effectief kan plaatsvinden. Dat wordt vanuit verschillende invalshoeken gedaan. Binnen de unit wordt intensief samengewerkt tussen professionals met expertise op het gebied van proces- en informatiebeheer, communicatie, ICT, kwaliteitsmanagement en juridische zaken. Men stelt samen de prioritering en aanpak van de uiteenlopende vraagstukken en projecten vast.

Wat ga je doen?

  • Je begeleidt zowel primaire- als ondersteunende afdelingen bij veranderingen, bijvoorbeeld door proceswijzigingen of de implementatie van nieuwe applicaties. Je bent verantwoordelijk van intake t/m de nazorg.
  • Je brengt as-is en to-be processen visueel in kaart en maakt gap-analyses.
  • Je optimaliseert de processen en zet waar mogelijk in op automatisering.
  • Je houdt in je advies rekening met aangrenzende vakgebieden (o.a. op het gebied van privacy, informatiebeveiliging, kwaliteit, management en beheer van de organisatie in brede zin).
  • Je draagt zorg voor de ontwikkeling, implementatie en borging van procesmatig werken en verankering ervan in Business Process Management Software (BPMS).
  • Je coördineert en begeleidt de implementatie van diverse projecten, maar bent ook pragmatisch en steekt graag de handen uit de mouwen om collega’s in jouw team te ondersteunen als dat nodig is.

Wie ben je?

  • Je bent op zoek naar een uitdagende functie bij een organisatie die midden in de maatschappij staat.
  • Je hebt 5-10 jaar aantoonbare en relevante werkervaring op het gebied van projectmatig werken/projectmanagement.
  • Kennis van en ervaring in het werken met BPMN2.0 is een pré.
  • Naast ervaring met procesmanagement heb je affiniteit met thema’s als ICT, privacy, informatiebeveiliging, data, kwaliteit en certificeringen. Kennis van de AVG en/of de NEN7510 is een pré.
  • Je bent analytisch, neemt initiatief, kunt zelfstandig werken en enthousiasmeert collega’s.
  • Je hoeft geen IT-techneut te zijn, maar kunt wel op dat vlak sparren in relatie tot automatisering en dataverwerking van processen.
  • Je bent resultaatgericht, klantgericht en bent het gewend om in projecten verschillende petten op te hebben.
  • Je beschikt over een voor de functie relevant HBO- of WO-diploma (richting bedrijfskunde).
  • Het hebben van een Scrum-certificering of de bereidheid deze te behalen is een pré.
  • Je beschikt over goede adviesvaardigheden, hebt overtuigingskracht en bent gericht op kwaliteit.
  • Je kunt gelijktijdig aan verschillende projecten werken en weet het overzicht te bewaren.
Wat bieden wij jou?

De GGD Zuid Limburg heeft een positief en stimulerend werkklimaat met volop kansen voor flexibele professionals die zich willen ontwikkelen.

  • Als Bedrijfsconsultant Procesmanagement werk je in een dynamische omgeving met veel afwisseling. Je werkt in een klein en jong team en hebt veel contact met collega’s vanuit de overige specialismen van de Unit PICA.
  • De CAO SGO (regeling voor gemeenten)  is van toepassing op de arbeidsverhouding. Hierin staan de arbeidsvoorwaarden beschreven.
  • Bij de functie hoort een minimum salaris van €2.865,- bruto per maand (aanloopschaal 9) en een maximum salaris van €4.671,- bruto per maand (functieschaal 10). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

    *Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek zijnde 36 uur.
  • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, het kopen en verkopen van verlof, flexibel werken en de mogelijkheid om thuis te werken, de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/of aanvullende cursussen en korting bij verschillende sportfaciliteiten.
  • Verder ontvang je een iPhone en een notebook.
Heb je interesse?

Herken jij jezelf hierin en wil jij onderdeel zijn van een lerende organisatie die vrijheid en vertrouwen geeft én neem jij zelf verantwoordelijkheid voor een gezonde loopbaan? Dan is er sprake van een goede match en pas jij bij onze ruim 600 betrokken en bevlogen collega’s. Wij streven naar diversiteit in ons personeelsbestand.

Hoe je solliciteert dat is aan jou, maar wij willen in ieder geval wel een CV ontvangen. Solliciteren kun je uiterlijk tot 07-04-2023 via ons sollicitatieformulier

Vragen over de inhoud van de functie?

Neem voor vragen over de inhoud contact op met:

Steven Jongen (Coördinator Procesmanagement, ICT & Data Warehouse)

+31 88 880 5711

Vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem voor vragen over de procedure contact op met:

Charlotte Brouwers (PTO -adviseur)

+31 6 28537294