Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker P&O (28,8 uur per week)

Werkgever:Gemeente Brunssum
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De organisatie

De gemeente Brunssum is een organisatie met lef, passie en creativiteit. Onze medewerkers doen hun werk graag en ze doen het goed. Onze dienstverlening is slim en eigentijds georganiseerd. Klantgerichtheid staat centraal. Onze 230 medewerkers zetten zich op allerlei terreinen in voor de 28.000 inwoners van Brunssum. De afdeling Bestuurszaken adviseert en ondersteunt met betrekking tot vraagstukken op het gebied van algemene en juridische zaken, personeel & organisatie, veiligheid en handhaving, en communicatie en voorlichting. De afdeling bestaat uit vijf, op specifieke taken ingerichte clusters die geleid worden door het afdelingshoofd en twee coördinatoren. Binnen de afdeling zijn circa 45 medewerkers werkzaam. Binnen het team P&O zijn 7 medewerkers werkzaam en hebben wij een structurele deeltijdfunctie vacant van:

Medewerker P&O

(28,8 uur per week)

Team P&O

Onze organisatie is flink in beweging en daarom ons personeelsbeleid ook. Het team P&O heeft een aantal interessante speerpunten gedefinieerd voor de komende jaren op zowel strategisch, tactisch als operationeel gebied. Variërend van duurzame inzetbaarheid, strategisch opleiden en interne mobiliteit, tot doorontwikkeling digitale werkprocessen.

Profiel van de functie

Je werk is elke dag anders en hierbij dien je prioriteiten te stellen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de gehele personeels- en salarisadministratie. Je levert ondersteuning aan het werving en selectieproces, de Wet Verbetering Poortwachter, opleidingswensen, en de verwerking van rechtspositionele brieven en de tijdsregistratie. Je bent vraagbaak voor medewerkers o.a. op het gebied van arbeidsvoorwaarden en personeelssystemen, en levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de (digitale) P&O werkprocessen. Jij bent een organisatorische duizendpoot. Je vindt het leuk om met veel verschillende taken bezig te zijn en het team te ondersteunen door de backoffice goed op orde te hebben. Je bent klantgericht naar de interne organisatie, werkt zelfstandig, komt afspraken na en bewaakt het overzicht. Je aardt goed in een dynamische omgeving en weet structuur aan te brengen in de verschillende werkzaamheden. Je bent communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk), zet de schouders eronder en gaat met de collega’s op zoek naar oplossingen die bijdragen aan efficiënt werken.

Wat vragen wij?
  • MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een relevante afgeronde P&O opleiding;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift);
  • Ervaring met personeelssystemen (bekend met YouPP en PIMS@ALL (Motion/MotionPro) is een pré);
  • Je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen, en bent stressbestendig;
  • Je bent proactief, samenwerkingsgericht, zelfstandig, flexibel, nauwkeurig en betrouwbaar;
  • Je hebt goede MS Office vaardigheden;
  • Je hebt ervaring met digitaliseren en optimaliseren van processen en workflows;
  • Je bent communicatief sterk, betrouwbaar, integer en dienstverlenend ingesteld;
  • Door jouw inlevend vermogen, jouw tact, geduld en je gevoel voor humor weet je de medewerkers van onze organisatie van een excellente dienstverlening te voorzien.
Wat bieden wij?

De gemeente Brunssum biedt een salaris van maximaal € 3.176,- bruto per maand (indicatieve schaal 7, salaristabel 1 oktober 2020) bij een fulltime dienstverband in een 36-urige werkweek. De functie is vooralsnog gekoppeld aan het generieke profiel van medewerker dienstverlening A. De cao-gemeenten, het Burgerlijk Wetboek, alsmede het personeelshandboek Gemeente Brunssum zijn van toepassing. Het arbeidsvoorwaardenpakket van de gemeente Brunssum biedt de mogelijkheid gebruik te maken van het Individueel Keuzebudget (IKB). Dit biedt de medewerker de vrijheid zelf keuzes te maken over de wijze van uitbetaling van een deel (17,05%) van zijn/haar financiële arbeidsvoorwaarden. De gemeente Brunssum biedt deze uitdagende functie aan in een plezierige werkomgeving met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, waar goede regelingen zijn om privé- en werksituatie te combineren. In principe zal in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar worden aangeboden. Gedurende dat jaar zal er een evaluatie plaatsvinden en kan een structurele plaatsing in de functie tot de mogelijkheden behoren.

Interesse?

Hebben wij je interesse gewekt? Dan ontvangen we graag je cv en uitgebreide motivatie per e-mail via IGOM: https://vacatures.igom.nl/vacatures-zoeken (en dan uiteraard onze vacature ingeven). Je kunt reageren op deze vacature tot en met woensdag 9 februari 2022. Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. De eerste gespreksronde is gepland op woensdag 16 februari 2022. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Een assessment kan deel uit maken van deze procedure, maar ook het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via zoekmachines en social media kanalen. De voorkeur gaat uit naar het voeren van de sollicitatiegesprekken op locatie van de gemeente Brunssum, waarbij de dan geldende Coronamaatregelen in acht worden genomen. Mocht dat toch niet tot de mogelijkheden behoren, dan stemmen wij dat tijdig af. Als alternatief worden de gesprekken dan gepland via MS-Teams.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bart Reijnders, hoofd afdeling Bestuurszaken. Bart is bereikbaar via telefoonnummer 06-12259144 of via bart.reijnders@brunssum.nl Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Hans Smeijsters, adviseur P&O. Hans is bereikbaar via telefoonnummer 06-38322537 of via hans.smeijsters@brunssum.nl