Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Kunststof monteur

Werkgever:Enviro Tech
Plaats:Echt

Werkzaamheden & profiel

Van het leidingwerk boven klimaatplafonds tot complete reinigingsinstallaties voor medische onderdelen: als kunststof monteur kom je ze allemaal tegen en werk je er aan. Heb jij twee rechterhanden, hou je van technische uitdagingen en werk je graag voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers? Dan is een baan als kunststof monteur bij Enviro Tech zeker iets voor jou!

Je bereidt werkzaamheden voor in onze eigen werkplaats en vervolgens installeer/monteer je deze op locatie bij onze klanten. Je bent handig en beheerst (óf bent bereidt te ontwikkelen in) verschillende kunststof las- en lijmtechnieken, het lezen van isometrische en constructietekeningen en voorkomende werkzaamheden zoals meten, boren en zagen. Enviro Tech werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers: van afvalverwerking en recycling tot oppervlaktebehandeling, chemie en de halfgeleiderindustrie. Een ding hebben ze allemaal gemeen: veiligheid staat voorop.

Heb je geen ervaring met bovenstaande maar lijkt je dit wel interessant? Enviro Tech denkt graag mee over opleiden, omscholen en bijspijkeren en vooral er samen uit komen!

Eigenschappen & competenties

  • Twee rechterhanden
  • Houdt van afwisseling
  • Communicatief vaardig
  • Groot probleemoplossend vermogen
  • Leergierig
  • Kwaliteitsbewust, nauwkeurig en secuur

Arbeidsvoorwaarden

Je begint met een contract voor 1 jaar, met aansluitend mogelijkheid tot vast. Het gaat om een fulltime dienstverband conform CAO metaalbewerkingsbedrijven (gemiddeld 38 uur/week). Hierbij heb je recht op 25 verlofdagen en 13 ADV dagen. Je krijgt een bus en het benodigde gereedschap om je werk te kunnen doen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, zeker als je nieuw bent in deze wereld. Ook hier geldt: samen komen we er uit!

Over Enviro Tech

Wij zijn al ruim 30 jaar een begrip voor kunststof leidingwerk en op maat gemaakte apparaten uit kunststof en RVS. Ons team bestaat uit zeer ervaren en gedreven mensen. Zoek jij een leuk team, afwisselende en uitdagende werkzaamheden en goede arbeidsvoorwaarden in een informele sfeer? Reageer dan met je CV en motivatie! Heb je vragen? Schroom dan niet om eveneens contact op te nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!