Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zorgtoewijzer/ Maatschappelijk werker

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben je maatschappelijk werker met hart voor de ouderenzorg? Heb je kennis van de sociale kaart van Zuid-Limburg zonder je navigatie aan te zetten? Wil je werken in een leuk team met gedreven en betrokken collega’s? Wil je werken in een leuk team met gedreven en betrokken collega’s? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen?

Als zorgtoewijzer/maatschappelijk werker ga je aan de slag bij Cicero Zorgservice, ook wel de voordeur van Cicero Zorggroep genoemd. De medewerkers van Cicero Zorgservice hebben het totale zorg- en dienstenaanbod van Cicero Zorggroep goed in beeld en zorgen ervoor dat elke cliënt de best passende en gewenste zorg of dienst ontvangt.

In deze functie heb je een belangrijke rol in de communicatie met en de begeleiding van de cliënt en zijn/haar vertegenwoordigers. Je verkent de actuele zorgbehoefte van de cliënt tijdens een huisbezoek. Op basis van dit bezoek stel je een zorgarrangement samen of verwijs je door naar in- of externe partijen voor een passend aanbod. Je begeleidt de cliënt op psychosociaal gebied gedurende het proces van wachtlijst tot opname en eventuele intervalopnames. Je ondersteunt de locaties in het beantwoorden van cliëntvragen. Daarnaast voer je periodiek overleg met indicatieorganen, zorgkantoren, gemeenten en collega-instellingen over het opnamebeleid en concrete opnamecases. Tot slot heb je een adviserende rol richting de directeuren intramurale zorg en de locatiemanagers over functieontwikkeling en opname- en ontslagbeleid. Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie!

Jij staat centraal!

De voordelen van Cicero:

  • 8% vakantiegeld* en volledige 13e maand
    *evt gespreid betalen
  • Mogelijkheid om extra verlof te kopen
  • Aantrekkelijke korting:
    (zorg)verzekering, grote aankopen en sportschool
  • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten
  • Een aantrekkelijk salaris:
    Functiegroep 55: minimaal € 3.256,53 en maximaal € 4.906,49 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Het betreft hier een jaarcontract.

Voor deze functie hebben we op dit moment twee vacatures: een voor tijdelijke vervanging (jaarcontract) en een voor onbepaalde tijd.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding Social Work, bij voorkeur met uitstroomprofiel maatschappelijk werk.
  • Je hebt kennis van de sociale kaart en ervaring binnen de ouderenzorg.
  • Je bent innovatief, denkt in kansen en hebt een proactieve houding waarmee je de functie op een creatieve manier inhoud geeft.
  • Je bent communicatief sterk en beschikt over een klantgerichte houding.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Direct solliciteren?

Klik op de button "Solliciteer direct" en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 8 april 2024 . De gesprekken vinden plaats op dinsdag 16 april 2024 .

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.