Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zorgmanager

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Schinveld

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Cicero Zorggroep zoekt een

Zorgmanager (32 tot 36 uur per week)

Dienstverband: 32 tot 36 uur per week Opleidingsniveau: MBO niveau 4, HBO Standplaats: Schinveld Werkvelden: Ouderenzorg

Ben jij als verpleegkundige toe aan een nieuwe uitdaging? En heb jij ervaring met leidinggeven? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als zorgmanager bij Cicero Zorggroep heb je een belangrijke en veelzijdige functie: enerzijds geef je leiding aan de medewerkers van jouw team, anderzijds draai je mee op de werkvloer en ben je het vertrouwde gezicht voor cliënten en hun familie. Een uitdagende baan die geen dag hetzelfde is, daarbij kan het een mooie tweede of derde stap in je carrière zijn!

In je rol ben je verantwoordelijk voor de invulling van het primaire zorgproces en participeer je met regelmaat in de directe zorgverlening. Het merendeel van je werktijd ben je op de werkvloer aanwezig en ben je zichtbaar bereikbaar voor onze cliënten en hun netwerk.

Als zorgmanager heb je een belangrijke rol in het coachen van je medewerkers en zorg je binnen je team voor een optimale personeelsinzet die is afgestemd op de behoefte van de cliënten. Je coördineert het proces van zorgverlening voor de cliënten en je ondersteunt de locatiemanager bij het streven naar optimale cliënt- en medewerkerstevredenheid. Je houdt nieuwe ontwikkelingen nauw in de gaten en je attendeert je locatiemanager op ontwikkelingen die relevant zijn voor de locatie en onze organisatie. Ten slotte lever je een bijdrage aan de begrotingen van de afdeling.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (niveau 4 of 5) of vergelijkbare opleiding zoals social work. Daarnaast beschik je over een management opleiding op HBO niveau of bent bereid deze te gaan volgen.
  • Je beschikt over aantoonbaar (leidinggevende) werkervaring.
  • Je bent uitstekend op de hoogte van relevante regelgeving, ontwikkelingen in de zorgsector en je bent in staat de relevantie daarvan voor de eigen organisatie in te schatten en het beleid toe te passen.
  • Je beschikt bij voorkeur over een geldige BIG-registratie als verpleegkundige.
  • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden als tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht.
  • Mocht je nog niet voldoen aan alle bovengenoemde criteria, is een traineeship tot zorgmanager ook mogelijk.
Wat bieden wij jou?

De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor één jaar met de intentie, bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen.

De functie wordt gehonoreerd volgens CAO VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 55 (minimaal € 2.621,81 bruto per maand en maximaal € 4.161,92 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT van toepassing. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en originele relevante diploma’s worden gecontroleerd.

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je hiervoor terecht bij afdeling recruitment, T 045 563 7420

Of gewoon meteen solliciteren?

Klik op de button ’Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier in!

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld