Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Senior Medewerker Dagvoorziening

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Nuth

Ben jij op zoek naar een creatieve baan in de zorg, waarbij je je bezighoudt met een zinvolle dagbesteding voor ouderen? Dat kan in de functie van Senior medewerker dagvoorziening! Wij zoeken een nieuwe collega bij dagvoorziening wijksteunpunt Trefcentrum Nuth voor 20-24 uur. In deze functie kun je jouw organisatie- en coachingsvaardigheden inzetten om ouderen een fijne dag te bezorgen. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Senior medewerker dagvoorziening ben je verantwoordelijk voor het creëren van een zinvolle daginvulling voor onze bezoekers. Je hebt een duidelijke visie op je vakgebied en vervult een actieve rol in het dagvoorzieningsteam. Je motiveert, inspireert en durft initiatieven te nemen. Ook zorg je voor de coördinatie, coaching en deskundigheidsbevordering op het gebied van welzijn bij medewerkers dagvoorziening, vrijwilligers en leerlingen/stagiaires.

Je gaat met elke bezoeker en hun naaste(n) in gesprek om hen zo goed mogelijk te leren kennen, zodat je kunt achterhalen waar hun persoonlijke wensen liggen. Vervolgens draag je zorg voor de invulling van deze wensen, zowel op individuele basis als in groepsactiviteiten. Hierbij heb je contact met collega’s binnen en buiten de dagvoorziening en zoek je verbinding met externen, zoals verenigingen. Tijdens activiteiten begeleid je de bezoekers en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je schakelt tijdig met familie, mantelzorgers en collega’s zodat onze bezoekers een zinvolle dagbesteding hebben.

Kortom, een mooie, creatieve uitdaging waarbij je van waarde bent voor onze bezoekers en waarbij jouw organisatie- en coachingsvaardigheden van pas komen.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een aantrekkelijk salaris: je wordt ingeschaald in FWG 40 (minimaal € 2.336,952 bruto per maand en maximaal € 3.254,43 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bezoekers.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een minimaal mbo niveau 3 diploma.
 • Je hebt relevante werkervaring opgedaan binnen de ouderenzorg.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je bent in staat om, in samenwerking met je directe collega’s en je collega’s uit de multidisciplinaire zorgteams, op een belevingsgerichte wijze inhoud aan de dag van onze bezoekers te geven.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je legt makkelijk contact en gaat op een respectvolle manier om met bezoekers en collega’s, maar ook met mantelzorgers en externe partijen waar je binnen de dagvoorziening mee samen werkt.
 • Je bent flexibel, initiatiefrijk en servicegericht.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Cicero Thuis is een kleine, flexibele thuiszorgorganisatie die onderdeel is van Cicero Zorggroep. De teams van Cicero Thuis staan klaar om zorg te bieden aan zo’n 1.500 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg, van Parkstad tot de Westelijke Mijnstreek tot aan Meerssen. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging en verpleging, dagvoorzieningen en gespecialiseerde thuisbegeleiding.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul vóór maandag 3 april 2023 het sollicitatieformulier in!

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.