Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Projectmanager LEAN (32-36u)

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

‘Go to the Gemba!’ Als projectmanager LEAN (32-36 uur) laat je iedereen een bijdrage leveren aan de optimalisatie van onze processen met de LEAN verbetermethodiek en ga je actief de werkvloer op. Je bent nieuwsgierig van aard, inlevend en je hebt affiniteit met de (ouderen) zorg en onze zorgprofessionals. Herken je jezelf hierin? Dan is deze nieuwe functie van projectmanager LEAN bij Cicero Zorggroep echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als projectmanager LEAN ga je ons ondersteunen in de LEAN ontwikkeling en de implementatie en uitvoering van procesverbeteringen, cultuurverandering en prestatieoptimalisatie. Je gaat aan de slag om onze processen (organisatiebreed) onder de loep te nemen, te verbeteren en je werkt de aanpak hiervan uit. Dit doe je door te coachen, adviseren en je collega’s te trainen. Denk je na over de grenzen van je aandachtsgebied om verbeteringen in de processen en dienstverlening te bereiken? Daarom zoek je actief de verbinding op met collega’s en relevante functionarissen binnen de verschillende organisatieonderdelen van Cicero Zorggroep. Met inzet van LEAN en Six Sigma technieken ben je in staat om onze procesproblemen efficiënt en gestructureerd te identificeren, te analyseren en te verbeteren. Het doel hiervan is een organisatiebrede cultuur en werkstijl te creëren met de focus op de verbetering van processen, met als uiteindelijke doel dat de zorgverlening aan onze cliënten optimaal is en blijft en het werkgeluk van onze medewerkers wordt verhoogd! Kortom, een ontzettend uitdagende en waardevolle nieuwe rol binnen onze professionele, vriendelijke en tikkeltje eigenzinnige ouderenzorgorganisatie!

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een relevante afgeronde hbo-opleiding.
  • Je bent Black Belt gecertificeerd en je hebt ruime ervaring op het gebied van projectbegeleiding, procesverbetering volgens de LEAN-methodiek, coaching en verandermanagement.
  • Je hebt kennis van en ervaring met werken in de (ouderen-)zorg en de daarmee samenhangende processen en financieringsstromen.
  • Je waardeert meningsverschillen, je houdt rekening met elkaars gedragsstijlen en je kan goed omgaan met conflicten.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld empathisch vermogen en je staat open voor de emoties, houding en motivatie van onze medewerkers.
  • Je werkt zelfstandig, je legt snel contact en verbinding.
  • Je hebt een gezonde dosis lef, bent besluitvaardig, creatief en je laat je niet snel uit het veld slaan!

Wat bieden wij jou?

De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor één jaar met de intentie, bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen. De functie wordt markconform gehonoreerd. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT van toepassing. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Direct solliciteren?

Klik op de button ’Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór 4 februari 2022 in! Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.