Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker Catering - Zorgcentrum Huize Louise

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Brunssum

Heb jij plezier in het goed verzorgen van onze bewoners in het restaurant? Ben jij vriendelijk, stressbestendig en gastvrij? Kom jij dan het cateringteam van zorgcentrum Huize Louise in Brunssum tijdelijk versterken voor 20 uur per week? Laat dan snel van je horen!

Wat ga je doen?

Het restaurant van Huize Louise is een centrale, gezellige ontmoetingsplek waar bewoners, familie, mantelzorgers en medewerkers elkaar ontmoeten en genieten van een hapje en een drankje.

Als medewerker catering ben jij ons visitekaartje. Je verzorgt o.a. het ontbijt voor onze bewoners in het restaurant en zorgt dat het restaurant er weer spik en span uitziet voor de warme middagmaaltijd. Daarnaast maak je razendsnel een lekker kopje koffie en ondertussen maak je ook nog een praatje met de gasten.

Schoon, opgeruimd en werken volgens de HACCP richtlijnen vind je belangrijk. Daarnaast draag je zorg voor de broodmaaltijd in de avond en ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van het restaurant. Samen met je collega’s draag je bij aan een belangrijk stukje welzijn voor onze bewoners. Dit alles doe je natuurlijk met een grote glimlach!

Jij staat centraal!

De voordelen van Cicero:

  • 8% vakantiegeld* en volledige 13e maand
    *evt gespreid betalen
  • Mogelijkheid om extra verlof te kopen
  • Ontwikkelmogelijkheden:
    cursussen, opleidingen en projecten
  • Jaarlijks automatisch periodiek*
    *indien van toepassing
  • Budget- en personeelscoach om je te helpen
  • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten
  • Mogelijkheid tot leasen e-bike
  • Aantrekkelijke korting:
    (zorg)verzekering, grote aankopen en sportschool
  • Een aantrekkelijk salaris:
    Functiegroep 20: minimaal € 2.311,57 bruto per maand en maximaal € 2.847,02 bruto per maand op basis van 36 uur per week

We bieden je een jaarcontract aan. Hierna kijken we (bij goed functioneren) of je op een andere plek binnen Cicero aan de slag kan. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde vmbo-opleiding (bij voorkeur richting horeca en/of facilitair).
  • Je beschikt bij voorkeur over horeca-ervaring en relevante kennis van sociale hygiëne en HACCP-richtlijnen.
  • Je gaat op een warme en respectvolle manier om met onze bewoners en gasten.
  • Je bent flexibel in je werktijden. De werktijden zijn van maandag tot en met zondag. de vroege dienst is van 7.15 tot 14.00 uur, de late dienst is van 14.00 tot 19.00 uur. Je werkt twee weekenddiensten per maand.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Huize Louise

Zorgcentrum Huize Louise is een kleinschalig en huiselijk zorgcentrum met een mooie ligging aan het Vijverpark in Brunssum. Huize Louise biedt verpleeghuiszorg (PG, voor ouderen met dementie, op basis van een kleinschalige woonvorm voor maximaal 10 bewoners per afdeling) en verzorgingshuiszorg.

Direct solliciteren?

Klik op de button ‘Solliciteer Direct’ en vul vóór maandag 23 september 2024 het sollicitatieformulier in. 

Bij indiensttreding vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.