Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager Inkoop en Voorraadbeheer

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een inkooptalent en wil je vorm en uitvoering geven aan ons inkoopbeleid? Zoek je uitdaging en wil jij samen met jouw team verder bouwen aan het succes van Cicero Zorggroep? Dan is de rol van manager inkoop en voorraadbeheer (32-36 uur per week) bij Cicero Zorggroep de baan voor jou! Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Wat ga je doen?

Als je bij Cicero aan de slag gaat als manager inkoop en voorraadbeheer, stel je graag de waaromvraag als het gaat om hoe we onze inkoop- en voorraadbeheerprocessen vorm hebben gegeven. Met jouw ruime kennis en ervaring help jij onze organisatie naar een nóg effectiever en professioneler voorraadbeheerbeleid op het gebied van service, kosten en kwaliteit én geef je vorm en uitvoering aan ons inkoopbeleid. Uiteraard ben je ook contracteigenaar en vertaal je langer lopende contracten naar de meerjarenbegroting van Cicero Zorggroep. Als manager inkoop en voorraadbeheer maak je maximaal gebruik van ondersteunende bedrijfsonderdelen van Cicero Zorggroep. Je denkt over de grenzen van je aandachtsgebied, neemt deel aan relevante projecten en je zoekt constant de verbinding met collega’s, relevante functionarissen en organisatieonderdelen van Cicero Zorggroep. Kortom, de manager inkoop en voorraadbeheer is een zichtbaar voorbeeld voor de medewerkers op het gebied van verbinden en samenwerken.

Waar kom je te werken?

Het team inkoop en voorraadbeheer bestaat uit twee parttime medewerkers en de manager inkoop en voorraadbeheer. Als manager rapporteer je aan de directie Intramurale Zorg & Vastgoed en Facilitaire Zaken. Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding aangevuld met kennis van inkoop op het niveau van NEVI 2;
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur opgedaan binnen een zorgorganisatie;
  • Je bent bedrijfsmatig en analytisch sterk onderlegd;
  • Je bent een denker en doener met daadkracht;
  • Verder ben je een sterke onderhandelaar en je laat je niet snel uit het veld slaan door continue veranderingen.

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een aantrekkelijk salaris: functiegroep 65 minimaal 3.942,98 euro en maximaal 5.939,16 euro per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
  • Mogelijkheid tot thuiswerken (1 dag per week) en een vierdaagse werkweek.
  • Korting op sportschool-abonnement en zorgverzekering.
  • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
  • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing. Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero Zorggroep.

Direct solliciteren?

Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór 17 oktober a.s. in.

Reserveer alvast 21 en 25 oktober a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in je agenda. Dan vinden namelijk de eerste en tweede gesprekken plaats. Een assessment maakt uit onderdeel uit van sollicitatieprocedure. Het assessment staat gepland op 27 oktober a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.