Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager Finance

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Manager Finance (32-36 uur per week)

Heb jij ruime ervaring als manager finance & control en wil je die ervaring gebruiken om leiding te geven aan de financiële afdeling van onze eigenzinnige zorgorganisatie? Wij zoeken een ervaren finance professional die operationeel, tactisch en strategisch denkt en handelt. Een adviseur die anderen kan overtuigen en inspireren. Herken je jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als manager finance & control lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en realisatie van het financieel strategisch, tactisch en operationeel beleid binnen Cicero Zorggroep. Je bent de verbindende schakel tussen de managers van het primaire zorgproces en je geeft leiding aan de financiële administratie, salarisadministratie en controllers. Je rapporteert aan de manager bedrijfsondersteuning. Tot je takenpakket hoort de verantwoordelijkheid voor de planning & controlcyclus, het jaarrekeningproces, de contacten met de externe accountant en de advisering aan de directie over het financiële en fiscale beleid. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de permanente verbetering en optimalisatie van processen (operational excellence), voorzie je de organisatie van accurate en tijdige stuur- en managementinformatie, draag je zorg voor de inzet van de juiste business intelligence tools op financieel-economisch terrein en zorg je voor de borging van de kwaliteit en accuraatheid van de cijfers van Cicero Zorggroep. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke job binnen onze dynamische ouderenzorginstelling!

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde wo-opleiding in Finance (bijvoorbeeld bedrijfseconomie) en gerichte aanvullende scholing (bijvoorbeeld RA/RC).
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in het vakgebied, bij voorkeur als leidinggevende van een afdeling Finance & Control binnen een (middel)grote zorginstelling.
  • Je bent een hoogwaardige business partner en excelleert in het verbeteren van de dienstverlening.
  • Je bent gedreven en hebt affiniteit met ERP-systemen en de optimalisatie en doorontwikkeling daarvan.
  • Je bent integer, daadkrachtig, standvastig en overwint makkelijk weerstanden.

Wat bieden wij jou?

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd, met de intentie bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 70 (minimaal € 4470,19 bruto per maand en maximaal € 6740,10 bruto per maand). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige, zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing, zoals onder andere een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%. Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ter overleggen. Daarnaast worden originele relevante diploma’s gecontroleerd. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang bij de invulling van deze vacature.

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je hiervoor terecht bij de afdeling recruitment, T 045 800 13 54

Of gewoon meteen solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer' en vul vóór 20 september a.s. het sollicitatieformulier in!

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 6 oktober a.s. vanaf 13:00 uur en de tweede gesprekken vinden plaats op woensdag 14 oktober a.s. vanaf 10:00 uur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.