Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Inzetbaarheidscoach

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een professional op het gebied van het coachen van managers in het leiden van verzuim- en reïntegratietrajecten en het begeleiden van een werkgever als het gaat om een effectieve aanpak van uitval van medewerkers? En ben jij minimaal voor 32 uur per week beschikbaar? Dan horen wij graag van jou!

Wat ga je doen?

Als inzetbaarheidscoach bied je onze locatie management teams intramurale zorg handvatten om het (kortdurend) verzuim (0-12 weken) te voorkomen en te beïnvloeden. Je adviseert en begeleidt onze managers op het gebied van inzetbaarheid en arbeidsverzuim. Je geeft hen de mogelijkheid om ondersteuning in te schakelen bij knelpunten en je adviseert en coacht de managers dusdanig dat de verzuimbegeleiding een actie van de direct leidinggevende is. In deze coachende rol begeleid je management en directie als het gaat om een effectieve aanpak van uitval van medewerkers. Ook ondersteun je daar waar nodig bij individuele gespreksvoering. Je zorgt ervoor dat directie en management goed geïnformeerd is en zo de regie kan houden op verzuim!

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en ongeveer 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je vindt het leuk om op de verschillende locaties van Cicero Zorggroep te werken en een spin in het web te zijn.
  • Je hebt een dienstverlenende, zakelijke en resultaatgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent proactief, maar bovenal kan jij pragmatisch adviseren en meebewegen op momenten dat het nodig is.
  • Je bent als inzetbaarheidscoach een stevige sparringpartner en je durft de confrontatie aan te gaan daar waar nodig.
  • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor één jaar met de intentie, bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 50 (minimaal € 2.845,21 bruto per maand en maximaal € 3818,84 bruto per maand op basis van 36 uur per week), afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en originele relevante diploma’s worden gecontroleerd.

Direct solliciteren?

Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 24 januari a.s. in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.