Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Helpende Plus in de Wijk (Zuid Limburg, 20-28 uur per week)

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Werken met ouderen doe je vanuit je hart. Jij biedt onze cliënten thuis een luisterend oor en hulp bij de verzorging. Als geen ander snap je wat onze cliënten nodig hebben. Jij bent dan ook de helpende plus die ze iedere keer weer graag zien. De glimlach op het gezicht van onze cliënt, dat is wat jou energie geeft! Spreekt je dit aan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als helpende plus in de wijk (regio: Parkstad, Westelijke Mijnstreek en Heuvelland) werk je zelfstandig bij onze cliënten thuis. Je ondersteunt en begeleidt hen bij de ADL-zorg. Denk hierbij aan ondersteuning bij de persoonlijke zorg, aantrekken van steunkousen, uitreiken van medicatie en geven van aanwijzingen aan mantelzorgers. Je werkt daarbij natuurlijk volgens het opgestelde zorgplan. Jij hebt oog voor wat onze cliënten écht nodig hebben en je kijkt daarbij naar wat cliënten nog goed zelf kunnen en wat minder goed gaat. Soms zit hulp namelijk in hele kleine dingen. Wanneer er bijzonderheden voorkomen bij de cliënt rapporteer je dit en bespreek je dit met je collega’s. Samen vormen jullie een hecht wijkteam dat elkaar helpt en ondersteunt. Werken als helpende plus in de wijk is een leuke, afwisselende en waardevolle baan!

Waar kom je te werken?

Cicero Thuis is een kleine, flexibele thuiszorgorganisatie, die onderdeel is van Cicero Zorggroep. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig. De teams van Cicero Thuis staan klaar om zorg te bieden aan zo’n 1.500 cliënten in een groot gebied in Zuid-Limburg, van Parkstad tot de Westelijke Mijnstreek tot aan het Heuvelland. Cicero Thuis levert hulp bij het huishouden, verzorging en verpleging en dagvoorzieningen.

Wat vragen wij van jou?

  • Jij hebt een afgeronde mbo-niveau 2 opleiding tot Helpende (Plus).
  • Jij krijgt energie van wisselende werkplekken en verschillende cliënten.
  • Je legt makkelijk contacten en gaat op een respectvolle manier om met cliënten en collega’s.
  • Je kan uitstekend zelfstandig werken en je laat je niet snel uit het veld slaan.
  • Je ben in het bezit van een rijbewijs en auto.
  • Jij bent minimaal 20 uur per week beschikbaar (uren en tijden in overleg).

Wat bieden wij jou?

De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor één jaar met de intentie bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 30 (minimaal € 1.808,83 bruto per maand en maximaal € 2.481,30 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing. Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ter overleggen.

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met afdeling Recruitment, T 045 563 7420

Of gewoon meteen solliciteren?

Klik op de knop 'Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier zo snel mogelijk in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.