Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Directeur Revalidatie, Cicero Thuis & Transmurale Zorg

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Cicero Zorggroep is op zoek naar een ad interim directeur (3 dagen per week) voor haar dynamische en professionele bedrijfsonderdelen Revalidatie, Cicero Thuis en Transmurale Zorg. Heb je ervaring in de (ouderen)zorg als directielid en heb je gedegen kennis van deze aandachtsgebieden? Dan is deze uitdaging bij een innovatieve ouderenzorgaanbieder als Cicero perfect voor jou!

Wat ga je doen?

Als directeur ad interim ga je, voor de duur van vier maanden, drie dagen per week de taken van onze directeur Revalidatie, Cicero Thuis & Transmurale Zorg waarnemen. Hierbij zal je focus vooral liggen op het zorginkoopproces voor 2023, de uitvoering van en sturing op de beleidsagenda en het leveren van een bijdrage aan de forecast voor revalidatie en herstelzorg en Cicero Thuis. Je vertegenwoordigt de genoemde organisatieonderdelen in het MT en zorgt voor adequate informatievoorziening. In de ontwikkelingen die op dit moment spelen, vorm jij een volwaardige gespreks- en sparringpartner voor je collega directeuren en de managers aan wie jij leiding geeft. Ook heb je een actieve rol in de opvolging van de bedrijfsvoering en bewaak je de financiële resultaten en voortgang. Kortom, een uitdagende tijdelijke baan binnen onze professionele en een tikkeltje eigenzinnige ouderenzorgorganisatie!

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsonderdelen Revalidatie, Cicero Thuis & Transmurale Zorg. In totaal zijn hier 550 medewerkers (350 fte)werkzaam. Je managementteam bestaat uit 2 teams: 1 team voor Cicero Thuis bv en 1 team voor de kortdurende en transmurale zorg. Acht ervaren en zelfstandig werkende managers zijn onderdeel van deze teams. Tevens wordt er nauw samengewerkt met de controllers, beleidsmedewerkers K&B en de HR businesspartners.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde en relevante WO-opleiding.
  • Je hebt een overtuigende persoonlijkheid: je bent standvastig, toegankelijk en communicatief sterk.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring op directieniveau.
  • Je hebt gedegen kennis van en ervaring met werken in de (ouderen)zorg, bij voorkeur in de thuiszorg of revalidatie. Je bent op de hoogte van de daarmee samenhangende processen en financieringsstromen.
  • Je bent als directeur verbindend en zichtbaar binnen alle lagen van de organisatie.
  • Je bent een inspirerende leider, die mensen en processen mobiliseert en duidelijk richting/kaders geeft. Daarnaast leg je verantwoordelijkheden op het juiste niveau neer.
  • Je bent voor drie dagen per week beschikbaar, de dagen worden bij voorkeur verdeeld over de hele werkweek.

Wat bieden wij jou?

De functie wordt aangeboden voor vier maanden, namelijk van 1 juni t/m 30 september 2022. De functie wordt markconform gehonoreerd. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Direct solliciteren?

Klik op de button ’Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in vóór 28 februari 2022. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.