Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Diëtist GRZ/Extramurale Zorg

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ga jij onze cliënten ondersteunen en adviseren op het gebied van voeding en dieet? En ga je ons voedings- en dieetbeleid verder uitdragen? Vind je het verder leuk om deel uit te maken van een vakgroep diëtetiek? Dan is deze vacature zeker interessant voor je!

Wat ga je doen?

Als diëtist bij ons werk je vanuit de vakgroep diëtetiek op een aantal locaties in het werkgebied van Cicero Zorggroep. Met jouw inzicht en kennis van diëtetiek, draag je het voedings- en dieetbeleid voor de geriatrische revalidatie / extramurale cliënt op een zorgvuldige manier uit. Je adviseert, motiveert en begeleidt onze cliënten en familieleden met voedingsadviezen en dieetbehandelplannen. Maar ook collega's van andere disciplines en andere instanties zijn hiervoor bij jou aan het juiste adres. Naast het adviseren, motiveren en begeleiden zet je ook zaken op papier. Je stelt procedures en protocollen op voor de ontwikkeling van het voedingsbeleid volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en diëtetiek. Ook lever je een actieve bijdrage aan het beleid van onze vakgroep en geef je eventueel scholingen aan voedingsassistenten en de verpleging.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek, bij voorkeur aangevuld met enige ervaring binnen de ouderenzorg
  • Je kennis van en affiniteit met voedings- en diëtetische vraagstukken
  • Je hebt een groot hart voor ouderen
  • Je kan uitstekend zelfstandig werken, ben initiatiefrijk en gedreven in je vak.
  • Je bent flexibel ten aanzien van onze weekplanning en vakantievervanging van collega’s is noodzakelijk.

Wat bieden wij jou?

De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor één jaar met de intentie, bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 50 (minimaal € 2.845,21 bruto per maand en maximaal € 3818,84 bruto per maand op basis van 36 uur per week), afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en originele relevante diploma’s worden gecontroleerd.

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met afdeling Recruitment, T 045 563 7420

Of gewoon meteen solliciteren?

Klik op de knop "Solliciteren" en vul het sollicitatieformulier vóór 7 februari a.s. in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.