Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Software developer .NET

Werkgever:CBS
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij je specialiseren in ons wereldwijd gebruikte software Blaise en klanten helpen met hun uitdagingen? Zie jij het als een uitdaging om je nieuwe technieken eigen te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben jij er klaar voor?

Jouw uitdaging:

Blaise is een softwareplatform voor gegevensverzameling en enquêteverwerking dat specifiek is ontworpen voor overheids- en wetenschappelijke enquêtes. Ons platform wordt wereldwijd gebruikt.

Als ontwikkelaar hou je je bezig met het bouwen, documenteren en onderhouden van onderdelen van het Blaise systeem. De gemaakte onderdelen moeten af en toe gepresenteerd worden aan klanten en teamgenoten

Je hebt oog voor verbeteringen van Blaise vanuit een gebruikersperspectief en communiceert dit naar je ontwikkelteam.

Wie jij bent:

Een enthousiaste collega met de volgende eigenschappen:

  • Je bezit Hbo en/of Wo werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring met.NET en.NET Core, C# in het bijzonder;
  • Ervaring met grote, langlopende softwareprojecten is een pré;
  • Ervaring met cloud diensten is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Zo ziet je team eruit:

Je komt te werken bij de afdeling CTB-Blaise. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van het product Blaise.

Binnen de afdeling CTB-Blaise kom je te werken in het ontwikkelteam. We hebben 12 developers en daarnaast een testteam & supportteam waar je veelvuldig mee samenwerkt.

We werken in hybride vorm thuis en op kantoor. In je team maak je daarover afspraken. Je spreekt bijvoorbeeld af hoeveel dagen je op het CBS werkt, of dat vaste dagen zijn, hele of halve dagen.

Wat hebben we je te bieden

Voor onze arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO Rijk.

  • Een salaris volgens de CAO Rijk van minimaal EUR 2957,- en maximaal EUR 5343,- bruto per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Je ontvangt het Individueel Keuze Budget (IKB) waarbij je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf kunt samenstellen. In totaal krijg je 16,37% (inclusief 8% vakantiegeld) bovenop je maandloon waarbij je zelf bepaalt hoe, wanneer en op welke wijze je deze wilt inzetten.
  • Je wordt voorzien van een laptop (Windows of Apple) met dockingstation zodat je overal gemakkelijk kunt werken. Tevens ontvang je een mobiele telefoon.
  • Je ontvangt een Pensioen bij het ABP Pensioenfonds.