Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior medewerker informatievoorziening

Werkgever:CBS
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij de archiefcoach zijn bij het verder bouwen aan een professionele informatiehuishouding binnen het CBS, je kwaliteiten inzetten om medewerkers bewust te maken en mee te nemen in de uitdagende wereld van de huidige informatievoorziening? Lees dan verder en solliciteer. Ben jij er klaar voor?

Jouw uitdaging:

Jij bent onze ambassadeur als het gaat om informatievoorziening en zaakgericht werken. Je staat midden in de organisatie en bent de vraagbaak voor alles omtrent informatiebeheer. Voor de implementatie van zaakgericht werken heb je een trekkersrol. Je gaat dan ook actief de organisatie in en zoekt daarin de samenwerking. Je gaat je aan de slag met de complexe documentstromen, de beschikbaarstelling ervan en het ondersteunen van medewerkers met betrekking tot informatiebeheer en informatiegebruik.

Er zijn complexe informatiestromen die jij verder ontwikkelt en waarvoor je verbetervoorstellen doet, zowel operationeel als beleidsmatig. Je geeft hierover adviezen aan de coördinator met wie je veel schakelt en houdt hierover contact met je teamleden. Je inventariseert en verwerkt verschillende nog gebruikte analoge archieven. Ook verricht je reguliere archiveringswerkzaamheden waaronder digitale dossiervorming, informatieverstrekking en vernietiging in het DMS.

Je levert een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van de toekomstige informatievoorziening. Je denkt (pro)actief mee over vakinhoudelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen binnen de organisatie. Je vertaalt dit door naar wat dit betekent voor het team en de werkzaamheden binnen het team. Daarnaast volg je ook alle vakinhoudelijke ontwikkelingen van DIV.

Zo ziet je team eruit:

Je komt te werken binnen de uitvoeringsorganisatie, team archief van het facilitair bedrijf van het CBS.

Het team archief is verdeeld over twee vestigingen onder leiding van een coördinator. Je standplaats is Den Haag of Heerlen. Met enige regelmaat is aanwezigheid in de andere vestiging gewenst.

We werken in hybride vorm thuis en op kantoor, als dat mogelijk is i.v.m. de situatie rondom COVID-19. In je team maak je daarover afspraken. Je spreekt bijvoorbeeld af hoeveel dagen je op het CBS werkt, of dat vaste dagen zijn, hele of halve dagen.

Wie jij bent

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met HMDI of een vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt relevante werkervaring binnen DIV en hebt ervaring met digitale documentstromen bij voorkeur binnen de overheid. Je weet dan ook alles van het archiveren van digitale documenten.
  • Je kent de regelgeving op je duimpje. Dat je nauwkeurig en gedisciplineerd bent is voor jou vanzelfsprekend.
  • Onze DIV ambassadeur is een echte teamspeler, communicatief en verbindend. Je bent dienstverlenend en analytisch, durft initiatief te nemen en kwaliteit staat hoog in het vaandel.
  • Je bent snel bekend met de organisatiestructuur en bedrijfsprocessen en weet de positie van DIV daarin goed in kaart te brengen.

Wat hebben we je te bieden

Voor onze arbeidsvoorwaardenvolgen wij de CAO Rijk.

  • Een salaris volgens de CAO Rijk van minimaal EUR 2675,- en maximaal EUR 4070,- bruto per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Je ontvangt het Individueel Keuze Budget (IKB) waarbij je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf kunt samenstellen. In totaal krijg je 16,37% (inclusief 8% vakantiegeld) bovenop je maandloon waarbij je zelf bepaalt hoe, wanneer en op welke wijze je deze wilt inzetten.
  • Je wordt voorzien van een laptop (Windows of Apple) met dockingstation zodat je overal gemakkelijk kunt werken. Tevens ontvang je een mobiele telefoon.
  • Je ontvangt een pensioen bij het ABP Pensioenfonds.
Hoe gaat het solliciteren nu in deze tijd?

Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid en werken in hybride vorm thuis en op kantoor. We maken bij al onze werkzaamheden graag gebruik van de voordelen van het digitale werken en voeren daarom onze sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk via Zoom.

Benieuwd? We vertellen je graag meer over ons hele sollicitatieproces

We sluiten de vacature bij voldoende aanbod.

In verband met de privacywetgeving worden alléén sollicitaties via onze website in behandeling genomen. +31 84 449 7831 ad9d45b65ca6b" role="button" rel="noopener" target="_blank">Solliciteren

Stel je vragen aan Peter
p.berrevoets@cbs.nl 06 21 674 496