Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Functioneel beheerder Internationale Handel in Goederen

Werkgever:CBS
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb je een sterke IT affiniteit en zoek je een functie waarin je te maken krijgt met alle aspecten van Functioneel Beheer?

Over het CBs

Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie.

Het CBS is een innovatieve kennisorganisatie, die voortdurend nieuwe technologieën en ontwikkelingen toepast om de kwaliteit van de gegevens en de onafhankelijke positie te blijven borgen.

Locatie Heerlen
Opleidingsniveau HBo
Categorie ICT, Overig
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Uur per week 36
Salaris Een salaris van minimaal €2737 en maximaal €4400 bruto (CAO Rijk) per maand op basis van 36 uur.
Deadline 18 Jan 2020

Waar kom je te werken?

De sector Bedrijfsstatistieken Heerlen (EBH) maakt een aantal uiteenlopende statistieken. Ze beschrijven verschijnselen die een internationale dimensie hebben en geconcentreerd zijn bij grote ondernemingen. De sector beschrijft deze fenomenen in de vorm van statistieken, bijvoorbeeld over Internationale Handel, Investeringen, Research & Development en Financiën van Ondernemingen en door middel van publicaties over de onderwerpen die tot het terrein van de sector behoren, waaronder de Internationaliseringsmonitor.

Deze functie is binnen het team Internationale Handel in Goederen. De afdeling Internationale Handel maakt statistieken en levert informatie over de handel van Nederland met het buitenland: zowel binnen als buiten de EU. Onze economie drijft voor een groot deel op onze internationale handel dus onze cijfers zijn van groot belang om onze economie goed in kaart te brengen en daarmee beleidsmakers, politiek, wetenschap en onze samenleving van de juiste informatie te voorzien.

Het werk

Als beheerder ondersteun je de afdeling bij het realiseren en onderhouden van een adequate informatievoorziening, zodat bedrijfsprocessen op effectieve en efficiënte wijze kunnen worden uitgevoerd.

Binnen het team Internationale Handel in Goederen ben jij het aanspreekpunt voor de data die wij aan diverse klanten leveren. Je draagt zorg voor de leveringen, bent het inhoudelijke aanspreekpunt en zorgt voor een tijdig en adequaat antwoord bij eventuele vragen. Je bent zelfstandig in staat om je weg te vinden in de beschikbare data en een informatiebehoefte te vertalen naar een bruikbare data-set.

Jouw profiel

• Je hebt een afgeronde (IT) HBO opleiding of aantoonbare ervaring en sterke affiniteit met informatiesystemen.
• Je beschikt over actuele kennis m.b.t. BiSL, SQL, Python / R en powershell en kunt zelfstandig automatiseringsvraagstukken oplossen.
• Je vertaalt wensen uit de organisatie naar requirements.
• Je krijgt collega’s mee in jouw ideeën
• Je weet van aanpakken
• Je hebt enkele jaren werkervaring als functioneel beheerder en weet uitstekend klantrelaties op te bouwen en te onderhouden.
• Verder ben je resultaatgericht, nauwkeurig, stressbestendig en kun je goed zelfstandig werken maar zeker ook in teamverband.

Ons aanbod

• Een salaris van minimaal €2737 en maximaal €4400 bruto (CAO Rijk) per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
• Een uitdagende baan in een dynamisch werkveld waar eigen verantwoordelijkheid nemen binnen passende eigen regelruimte voorop staat.
• Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
• Voor het woon-werkverkeer ontvang je een NS Businesscard.
• De mogelijkheid om bij een fulltime aanstelling (36 uur) 4 uur per week compensatieverlof op te bouwen als je 40 uur werkt.
• Een studiefaciliteitenregeling.
• Individueel Keuzebudget (IKB): Met het IKB kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen.
• Een vaste eindejaarsuitkering van 8,37% en vakantiegeld uitkering van 8% (in het IKB, flexibel te besteden).
• Een werkplek met voldoende ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Meer weten?

Voor inhoudelijke informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Hub Lentjes via telefoonnummer: +31 45 570 7177 of e-mail: hw.lentjes@cbs.nl

Voor vragen over de procedure kan contact worden opgenomen met Jaap Eilers via telefoonnummer: +31 6 31772720 of e-mail: j.eilers@cbs.nl

N.B.:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Alleen sollicitaties via onze website worden in behandeling genomen.

Reacties

Je reactie op de vacature Functioneel beheerder Internationale Handel in Goederen ontvangen wij graag met je CV en motivatiebrief. Klik op de onderstaande knop.