Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Functioneel beheerder

Werkgever:CBS
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Geen dag is hetzelfde als functioneel beheerder binnen een agile team. Je ondersteunt de gebruikersorganisatie, komt in actie bij incidenten en bent tevens de rechterhand van de product owner. En dat allemaal op één dag. Ben jij er klaar voor?

Jouw uitdaging:

Coordineer je de releases en bijbehorende communicatie CBS breed.

Heb je een volwaardige rol in het agile team. Ben je vraagbaak voor het team en het aanspreekpunt voor de gebruikersorganisatie.

Word je hulp ingeroepen bij incidenten en kan het zijn dat je een coordinerende rol hebt bij het oplossen van het incident.

Ben je verantwoordelijk voor maatwerk, standaardapplicaties en databases.

Behalve met het agile team werk je samen met 7 andere functioneel beheerders.

Wie jij bent:

We nodigen je ook uit te reageren als je niet aan alle punten voldoet maar je wel denkt het groeipotentieel te hebben.

  • Een afgeronde HBO opleiding en aantoonbare ervaring en affiniteit binnen de ICT;
  • Kennis van BiSL, bij voorkeur gecertificeerd;
  • Ervaring met agile werken;
  • Je communiceert vlot met collega’s, ook met collega’s uit andere disciplines. Je bent goed in luisteren, doorvragen en ordening aanbrengen in de antwoorden die je krijgt. Je stemt je manier van communiceren goed af op de ander.

Zo ziet je team eruit:

Je gaat werken in het team Ontwikkeling en Beheer in de directie Dataverzameling (DVZ) in Heerlen. Onder dit team vallen ook de agile teams die werken aan de IT systemen voor de direct Dataverzameling.

De directie Dataverzameling is verantwoordelijk voor het verzamelen van alle data voor het gehele CBS. Dat verzamelen gebeurt met behulp van geautomatiseerde processen. Hierin vindt continue vernieuwing plaats.

Team Ontwikkeling en Beheer is verantwoordelijk voor het (functioneel) beheer van alle processen, systemen en van metadata die de dataverzamelingsketen in gebruik heeft. Het team heeft een dienstverlenende, faciliterende en adviserende rol en staat ten dienste van heel DVZ.

Het agile team waar je in gaat werken is verantwoordelijk voor de bouw en het beheer van de voornaamste onderdelen van het enquêtebeheersysteem (Phoenix) dat voor de primaire waarneming van de afdeling Dataverzameling binnen de divisie Dataservices, Research en Innovatie gebruikt wordt.

We werken in hybride vorm thuis en op kantoor. In je team maak je daarover afspraken. Je spreekt bijvoorbeeld af hoeveel dagen je op het CBS werkt, of dat vaste dagen zijn, hele of halve dagen.

Wat hebben we je te bieden

Voor onze arbeidsvoorwaardenvolgen wij de CAO Rijk.

  • Een salaris volgens de CAO Rijk van minimaal EUR 2957,- en maximaal EUR 5343,- bruto per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Je ontvangt het Individueel Keuze Budget (IKB) waarbij je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf kunt samenstellen. In totaal krijg je 16,37% (inclusief 8% vakantiegeld) bovenop je maandloon waarbij je zelf bepaalt hoe, wanneer en op welke wijze je deze wilt inzetten.
  • Je wordt voorzien van een laptop (Windows of Apple) met dockingstation zodat je overal gemakkelijk kunt werken. Tevens ontvang je een mobiele telefoon.
  • Je ontvangt een Pensioen bij het ABP Pensioenfonds.